LiveBiz
Câinele muribund este abandonat legat de un stâlp – Oamenii trec pe lângă el şi îl ignoră complet

Câinele muribund este abandonat legat de un stâlp – Oamenii trec pe lângă el şi îl ignoră complet

LiveBiz » Animale » Câinele muribund este abandonat legat de un stâlp – Oamenii trec pe lângă el şi îl ignoră complet

O persoană cu inima de piatră a legat un câine în vârstă de şapte luni de un stâlp din apropierea unei farmacii din statul Georgia şi l-a lăsat acolo să moară.

Starea de sănătatea a patrupedului era destul de gravă, aşa că în loc să se oprească şi să-l ajute, oamenii continuau să treacă pe lângă el ca şi cum nici nu l-ar fi văzut…

În cele din urmă, o persoană a văzut tristeţea din ochii lui şi a decis să se oprească şi să-l ajute. A chemat de urgenţă Serviciul pentru Controlul Animalelor, care a dus câinele la „Dekalb County Animal Services”.

Cine l-a abandonat pe acest biet câine îl neglijase de multă vreme. Suferea de o formă severă de scabie, care l-a lăsat fără o zonă importantă din blană şi cu pielea crăpată şi dureroasă.

În plus, avea şi o infecţie a ochilor, o tuse persistentă, iar toate cele patru membre îi erau extrem de umflate din cauza pielii infectate.

Dar, în ciuda tuturor greutăţilor prin care trecuse, el nu simţea nimic altceva decât dragoste faţă de toţi cei pe care i-a cunoscut.

Salvatorii au decis să-l numească „Dempsey” şi au contactat “Friends to the Forlorn Pitbull Rescue” pentru a le cere ajutorul.

Voluntara Stacey Greenwald a acceptat să îl pe Dempsey acasă, unde a avut grijă de el, oferindu-i băi medicamentoase şi antibiotice.

Greenwald s-a îndrăgostit repede de personalitatea minunată a lui Dempsey şi pe măsură ce săptămânile treceau, ea a putut observa că patrupedul îşi revenea din ce în cel mai mult.

Două luni mai târziu, Dempsey arăta ca un câine complet nou.

Pielea solzoasă a început să se vindece şi blana strălucitoare a crescut din nou. În timp ce îşi revenea la exterior, se vindeca şi pe dinăuntru. Era atât de fericit că a primit o nouă şansă la viaţă!

Ulterior, Dempsey a fost adoptat şi a plecat să locuiască în casa noilor săi părinţi, Elliot şi Brittni, în Atlanta, Georgia, alături de alţi doi câini salvaţi din condiţii similare.

Distribuiţi uimitoarea poveste a salvării şi recuperării lui Dempsey cu prietenii şi familia!