LiveBiz
Adolescentul curajos salvează un copil de 15 luni care risca să se înece în apele înghețate ale canalului

Adolescentul curajos salvează un copil de 15 luni care risca să se înece în apele înghețate ale canalului

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Adolescentul curajos salvează un copil de 15 luni care risca să se înece în apele înghețate ale canalului

Din fericire, eroismul nu ţine cont de vârstă, iar Ryley Ferguson, un englez de numai 15 ani, a demonstrat din plin acest lucru. Ryley îşi plimba liniştit câinii când brusc a văzut un copil care se plimba pe partea opusă a canalului. Când situaţia s-a agravat, adolescentul nu a ezitat să aventureze în apele îngheţate pentru a-l salva pe cel mic. În cele din urmă, totul s-a încheiat cu bine, iar Ryley este considerat acum un adevărat erou local: salvarea unei vieţi nu este la îndemâna tuturor!

Ryley and Reggie

Publicată de Gabriel’s Tree: A Tribute to Abused, Missing and Murdered Children pe Joi, 7 mai 2020

Este probabil coşmarul oricărui părinte: copilul tău stă lângă tine jucându-se liniştit şi în următoarea clipă l-ai pierdut complet din vedere. La fel trebuie să se fi întâmplat şi în cazul Rebeccăi Hampton, o femeie în vârstă de 33 de ani şi mama a micuţului Reggie; când nu şi-a mai văzut fiul, totul s-a prăbuşit în jurul ei şi a început să ţipe de frică. Micuţul Reggie reuşise cumva să se strecoare de şup privirile mamei sale şi să se apropie periculos de cel mai apropiat canal. A fost cu adevărat norocos că Ryley a fost acolo.

Knottingley has a new HERO. RYLEY FERGUSON from The Ridgeway.

While walking the canal today RYLEY witnessed an…

Publicată de Susan Dann pe Duminică, 3 mai 2020

Tânărul spune că a fost destul de calm în timpul salvării, chiar dacă apa era foarte rece şi inima îi bătea mai repede decât în ​​mod normal. Important pentru el a fost să salveze copilul – dacă ar fi intervenit chiar şi 30 de secunde mai târziu, probabil că nu ar fi putut să-l mai salveze! Adevărata problemă a apărut în timpul ascensiunii, deoarece tânărul nu putea suporta greutatea copilului şi nu putea ieşi din apă. Ţipând şi cerând ajutor, din fericire, doi bărbaţi au intervenit şi l-au ajutat. Micuţul Reggie a izbucnit în plâns când s-a văzut pe uscat, dar s-a liniştit imediat când tânărul l-a îmbrăţişat.

Rebecca, mama lui Reggie, a fost fericită să-şi poată îmbrăţişa din nou fiul şi acum cele două familii au stabilit o legătură specială pe care nu o vor uita prea curând.

Ţi-a plăcut acest articol?