LiveBiz
Băiatul descoperă copilul nou-născut sub pomul de Crăciun – înmărmureşte când citeşte ce scrie pe body-ul bebeluşului

Băiatul descoperă copilul nou-născut sub pomul de Crăciun – înmărmureşte când citeşte ce scrie pe body-ul bebeluşului

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băiatul descoperă copilul nou-născut sub pomul de Crăciun – înmărmureşte când citeşte ce scrie pe body-ul bebeluşului

Dacă aţi crescut alături de un frate sau o soră, cu siguranţă cunoaşteţi totul despre rivalitatea dintre fraţi.

Indiferent dacă se întâmplă pentru a atrage atenţia părinţilor, urmărind să exagereze ori de câte ori au ocazia, sau doar iritându-se unul pe altul în speranţa unei reacţii, fraţii şi surorile pot fi uneori o adevărată pacoste.

În acelaşi timp, să ai un frate sau o soră poate fi cel mai de preţ dar. Este şi cazul acestui copil născut în preajma Crăciunului. Fratele său mai mare, Owynn, în vârstă de 10 ani, spre deosebire de majoritatea celorlalţi copii de vârsta lui, a avut o dorinţă destul de ciudată pentru Crăciun. El i-a cerut Moşului ca anul acesta să primească în dar un frate sau o soră…

Love What Matters / YouTube

Mama şi tatăl lui Owynn, Stacey şi Adam Lindsay, şi-au dorit mereu doi copii. Stacey a crescut cu încă 14 fraţi, aşa că ştie cum este să ai cu cine să interacţionezi în casă. Cu toate acestea, deşi s-au străduit din greu, timp de şapte ani ei nu au putut concepe un al doilea copil.

Aşa cum au povestit site-ului Love What Matters, Stacey şi Adam au avut de înfruntat cinci avorturi la rând, precum şi un eşec în vitro. După o analiză serioasă, ei au decis să meargă pe calea adopţiei, lăsându-l pe Owynn să fie convins că soarta a vrut ca el să fie singurul lor copil.

Love What Matters / YouTube

Apoi, într-o zi, cuplul a cunoscut-o Kendra, o viitoare mamă care dorea să-şi dea copilul spre adopţie. Ea i-a ales pe Stacey şi pe Adam ca părinţi pentru fetiţa ei imediat după naştere. Extrem de fericiţi, Stacey şi Adam au păstrat secretul faţă de Owynn, preferând să-i facă o surpriză minunată.

Pe 6 decembrie, Kendra a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase numită Naylee, iar pe 8 decembrie, Stacey şi Adam au primit permisiunea de a o lua pe Naylee acasă.

Love What Matters / YouTube

Planificarea surprizei putea în sfârşit să înceapă. Părinţii au învelit-o pe Naylee într-o păturică şi au aşezat-o sub pomul de Crăciun. Apoi a fost doar o chestiune de timp până când Owynn să vină acasă şi să o descopere…

Totul a decurs conform planului, iar momentul în care băiatul descoperă cel mai de preţ cadou sub pom este o scenă care topeşte orice inimă. Când a văzut că pe body-ul micuţei este scris „Little Sister (surioara cea mică)” – reacţia lui a fost una pur şi simplu perfectă!

Pentru a vedea surpriza, vizionaţi videoclipul de mai jos:

Este minunat să descoperim poveşti şi videoclipuri de acest gen – acestea sunt cele care încălzesc cu adevărat orice inimă.

Dacă sunteți de acord că acesta este într-adevăr un cadou special de Crăciun, distribuiți articolul pe Facebook!