LiveBiz
Timp de 6 luni, câinele şi-a aşteptat în faţa aeroportului proprietarii care l-au abandonat fără niciun regret

Timp de 6 luni, câinele şi-a aşteptat în faţa aeroportului proprietarii care l-au abandonat fără niciun regret

LiveBiz » Animale » Timp de 6 luni, câinele şi-a aşteptat în faţa aeroportului proprietarii care l-au abandonat fără niciun regret

Există mulţi oameni lipsiţi de inimă în lume, dar ceea ce i-au făcut foştii proprietari acestui câine pare să fi depăşit orice limită.

Bietul animal a fost abandonat pe un aeroport şi timp de 6 luni câinele a rămas în acelaşi loc în aşteptarea familiei sale.

Povestea bietului Bumer a devenit virală datorită generozităţii unei femei pe nume Milagros, din Lima, Peru.

El #perrito que espera un vuelo que no volverá

Bumer fue traicionado de la peor manera, su familia lo llevó al…

Posted by Milagros Salazar on Monday, June 25, 2018

Milagros Salazar, a povestit într-o postare pe Facebook cum câinele în vârstă de 4 ani a fost abandonat de familia sa în faţa terminalului plecări destinat curselor interne şi nimeni nu s-a mai întors să-l recupereze. Timp de 6 luni.

Posted by Milagros Salazar on Saturday, June 30, 2018

Pe lângă tristeţea cumplită pe care trebuie să o fi simţit când a fost abandonat de familie, câinele a trebuit să se confrunte cu foamea şi cu unele probleme de sănătate. Totuşi, ceea ce a atras în mod deosebit atenţia în această poveste a fost loialitatea de nezdruncinat care a împiedicat câinele să plece de acolo, aşteptându-şi familia luni la rând. După cum spunea Milagros: „Nu a părăsit acea intrare şase luni şi nu a existat nicio modalitate de a-l convinge să facă acest lucru, dar strada, frigul şi lipsa mâncării au lăsat urme adânci în starea de sănătate a câinelui”.

Posted by Milagros Salazar on Saturday, June 30, 2018

Din fericire, o familie a fost interesată de povestea publicată de Milagros şi a decis să-l adopte pe Bumer. Dar trăind atât de mult timp pe stradă, patrupedul are nevoie de tratament medicamentos îndelungat şi de o dietă specială pentru a se recupera.

Faptul că Bumer şi-a găsit în sfârşit o nouă familie plină de dragoste şi un cămin în care îşi poate petrece restul zilelor fără să-i mai aştepte pe foştii săi proprietari, ne umple inimile de bucurie!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.