LiveBiz
Câinele este salvat cu doar 5 minute înainte de momentul în care trebuia să primească doza letală

Câinele este salvat cu doar 5 minute înainte de momentul în care trebuia să primească doza letală

LiveBiz » Animale » Câinele este salvat cu doar 5 minute înainte de momentul în care trebuia să primească doza letală

Când vine clipa să vă luaţi la revedere de la animalul de companie deoarece suferă şi are şanse mici de a se reface, pentru mulţi proprietari este un moment extrem de dificil.

Cu toate acestea, în cazuri precum cel al lui Robin – un câine care a fost găsit rănit şi pus imediat pe lista de eutanasiere – se pot întâmpla şi minuni.

Bietul animal a fost găsit şchiopătând din cauza unei leziuni la unul dintre membre şi pus la grămadă cu alţi câini, pentru a fi „adormit” de către autorităţile sanitar veterinare.

Planul era ca tehnicianul să sedeze toţi câinii şi apoi să le administreze o doză letală. Printre toate aceste animale cu probleme se afla şi Robin.

Bietul câine a fost salvat cu numai 5 minute înainte de a fi sacrificat. Salvatorii au strigat să întrerupă procedura şi să-l elibereze. A fost apoi transferat la VetRanch, unde după un control medical general, s-a stabilit că, în ciuda rănilor, câinele nu avea oase rupte şi că era complet în afara pericolului.

Investigaţiile au arătat că nu avea probleme grave sau permanente de sănătate.

Echipa de medici veterinari l-a îndrăgit imediat pe Robin, care este un câine adorabil şi recunoscător. Tot ei au fost de părere că decizia de a-l eutanasia fusese luată în grabă şi că că autorităţile sanitar veterinare ar fi putut pune capăt vieţii unei fiinţe nevinovate.

„Ne este greu să credem că erau pe cale să ucidă inutil o fiinţă atât de prietenoasă şi adorabilă precum Robin”, a spus unul dintre salvatori.

De asemenea, Robin a devenit celebru, pentru că oferă cele mai călduroase îmbrăţişări de mulţumire şi dragoste celor care i-au salvat viaţa. Pare să spună cât de fericit este că a trecut cu bine peste tot. Cei de la Vet Ranch au postat un videoclip despre situaţia sa şi îmbrăţişările călduroase pe care le oferă.

La o lună după salvarea şi însănătoşirea sa, Robin a fost adoptat într-un cămin primitor, unde este îngrijit şi iubit de noua sa familie.

Când un animal este foarte bolnav, sau este atât de rănit, încât calitatea vieţii sale nu va mai fi niciodată în parametri, luarea deciziei de a-l adormi poate fi cea mai frumoasă şi amabilă favoare pe care i-o putem face. Dar luarea unei asemenea decizii doar pentru că este un animal abandonat şi fără adăpost, ar trebui să le provoace ruşine acestor oameni fără inimă.

Distribuiţi această poveste cu prietenii şi familia! Bucuraţi-vă şi sărbătoriţi în fiecare zi miracolul vieţii!