LiveBiz
Poliţistul găseşte câinele legat de gard şi lăsat în ploaie, îl salvează şi devin cei mai buni prieteni

Poliţistul găseşte câinele legat de gard şi lăsat în ploaie, îl salvează şi devin cei mai buni prieteni

LiveBiz » Animale » Poliţistul găseşte câinele legat de gard şi lăsat în ploaie, îl salvează şi devin cei mai buni prieteni

Într-o zi friguroasă de toamnă, ofiţerul newyorkez Michael Pascale era de serviciu, când a observat un câine legat de un gard şi abandonat în ploaie.

Bietul câine stătea deznădăjduit, tremurând în ploaia rece şi încercând cumva să se adăpostească atunci când vântul bătea mai tare.

Michael şi-a dat seama imediat că nu poate lăsa animalul în aceste condiţii şi a decis să acţioneze…

Ofiţerul Pascale a luat imediat câinele acasă pentru a-i oferi toată dragostea şi afecţiunea de care avea atâta nevoie. El a avut iniţiativa de a ajuta un câine neglijat pe care un om fără suflet îl abandonase fără regrete şi în scurt timp cei doi au devenit prieteni inseparabili.

Michael s-a folosit de acest prilej pentru a demara o campanie prin care să apere patrupezi precum Joey, care sunt neglijaţi şi abuzaţi. Animalele de companie nu trebuie lăsate niciodată afară în frig şi ploaie, iar el vrea ca toată lumea să ştie asta. Ofiţerul speră ca povestea lui Joey să aducă schimbări în modul în care unii oameni îşi tratează câinii.

Distribuiţi acest articol dacă susţineţi lupta împotriva abuzului asupra animalelor!