LiveBiz
Câinele salvat a închis ochii ştiind că e pentru prima dată când în sfârşit este în siguranţă

Câinele salvat a închis ochii ştiind că e pentru prima dată când în sfârşit este în siguranţă

LiveBiz » Animale » Câinele salvat a închis ochii ştiind că e pentru prima dată când în sfârşit este în siguranţă

Voluntarii organizaţiei de salvare a animalelor Hope For Paws au primit un apel care anunţa existenţa unui câine fără adăpost, bolnav, care trăia în apropierea graniţei dintre SUA şi Mexic şi care avea nevoie de îngrijiri medicale imediate.

Când salvatorii au ajuns la faţa locului, aceştia au vorbit cu bărbatul care i-a sunat şi au descoperit că patrupedul fără adăpost se împrietenise cu câinii acestui om şi se afla în apropiere. Bărbatul încercase întotdeauna să-i ofere câinelui hrana necesară, dar acel biet animal avea nevoie de mult mai multe pe lângă mâncare.

Hope For Paws / Youtube

Echipa de salvare i-a câştigat încrederea cu mâncare şi l-a convins să se apropie înainte de a-i pune o lesă. Au decis să-l numească „Pax” pe acest câine greu încercat.

Fără să opună rezistenţă, Pax i-a lăsat să-l ridice şi să-l pună în maşină. Era fericit şi uşurat că în cele din urmă cineva s-a gândit să-l salveze de pe străzi.

Hope For Paws / Youtube

L-au dus la clinica veterinară, unde a fost tratat pentru bolile de care suferea. Infecţii ale pielii, urechilor şi ochilor, scabie şi răni deschise.

Câinele s-a dovedit a fi cooperant şi le-a permis oamenilor să-l trateze, precum şi să-i ofere o baie medicamentoasă care să-l ajute la vindecarea pielii sale.

Hope For Paws / Youtube

La scurt timp, The Forgotten Dog Foundation l-a ajutat pe Pax să-şi găsească casa perfectă! Rănile patrupedului s-au vindecat şi blana i-a crescut din nou. Acum arată minunat şi este atât de fericit să fie alături de noua sa familie iubitoare.

Hope For Paws / Youtube

Urmăriţi momentul salvării şi transformarea sa în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol pentru a transmite povestea lui Pax prietenilor şi familiei.