LiveBiz
Câinele surd din adăpost este refuzat de toată lumea deoarece latră de fiecare dată când se simte în pericol

Câinele surd din adăpost este refuzat de toată lumea deoarece latră de fiecare dată când se simte în pericol

LiveBiz » Animale » Câinele surd din adăpost este refuzat de toată lumea deoarece latră de fiecare dată când se simte în pericol

Faceţi cunoştinţă cu DJ, un câine minunat în vârstă de 11 ani, care, la fel ca mulţi alţii, îşi petrece zilele închis într-o cuşcă sperând ca într-o bună zi să câştige inima cuiva care să-i ofere posibilitatea de a trăi într-o casă iubitoare.

Cu toate acestea, DJ nu este ca orice alt câine… el este complet surd – problemă care îl face să se simtă tot timpul în nesiguranţă.

Câinele a fost salvat cu mult timp în urmă din mâinile unui proprietar neglijent din Brooklyn, după ce a stat legat de un stâlp, era malnutrit şi infestat cu purici.

Patrupedul se află acum într-un adăpost din New York. Dar, fiind surd şi extrem de speriat, i-a fost greu să-şi găsească o casă.

Încă din 2017 DJ aşteaptă cu răbdare să fie adoptat.

Este ştiut faptul că patrupezii trecuţi de o anumită vârstă au mari probleme în găsirea unui cămin. În ochii persoanelor dornice să adopte un animal, aceste exemplare de obicei trec neobservate.

Voluntarii de la adăpost ştiu că găsirea unei case pentru DJ reprezintă o adevărată provocare. Cu toate acestea, nu îşi pierd speranţa că îşi va petrece ultimii ani alături de o familie care să-l iubească şi să-l accepte aşa cum este.

El a rămas încă la adăpost doar pentru că este un câine trecut de 10 ani ce latră când se simte în pericol.

Pentru toţi aceşti câini, a fi într-un adăpost nu este deloc uşor, deşi primesc toată atenţia de care au nevoie pentru a se simţi iubiţi.

În ciuda timpului petrecut în adăpost, DJ este încă îngrozit şi se sperie destul de des, aşa că latră de fiecare dată când îi este frică.

Comportamentul său îi determină pe cei interesaţi de adopţii să stea departe de el.

Deşi bietul animal a stat legat de un stâlp atât de mult timp, el se comportă foarte bine când este scos la plimbare. Nu are nicio problemă când una dintre voluntare îi pune lesa şi, în ciuda problemelor de auz, este un căţel foarte gentil.

DJ îţi fură inima cu cea mai tandră privire pe care ţi-o poţi imagina. Are nevoie doar de multă răbdare şi dragoste pentru a deveni parte din familia ta.

Câinele adoră să primească recompense.

Deocamdată, DJ are sprijinul întregii echipe de adăpost şi pe cel al lui Nicole, prietena lui cea mai bună, care îi oferă plimbări zilnice. Personalul speră că într-o bună zi, acest căţel adorabil va câştiga atenţia unei familii care îi va oferi toată dragostea pe care o merită.

Ar fi o bucurie imensă ca DJ să-şi găsească un cămin permanent unde să-şi petreacă ultimii ani alături de cei care vor dori să-i ofere un final fericit.

Distribuind acest articol este o modalitate minunată de a ajuta la conştientizarea importanţei adoptării unui câine, indiferent de starea în care se află, toate animalele merită o şansă.