LiveBiz
Căţeluşa abandonată urmăreşte ambulanţa până când îi convinge pe paramedici să oprească şi să o adopte

Căţeluşa abandonată urmăreşte ambulanţa până când îi convinge pe paramedici să oprească şi să o adopte

LiveBiz » Animale » Căţeluşa abandonată urmăreşte ambulanţa până când îi convinge pe paramedici să oprească şi să o adopte

Atunci când prietenii noştri cu patru picioare nu pot să se exprime fizic, mârâind sau lătrând, vor găsi întotdeauna o modalitate de a comunica cu stăpânii lor. Loiali mai presus de orice, câinii îşi tratează oamenii pe care îi iubesc cu maximă prioritate şi sunt atenţi la nevoile lor.

Din păcate, nu toate familiile răspund cu aceeaşi măsură animalelor de companie pe care le au în grijă. Acesta este şi cazul Sirenei, o căţeluşă cara a rămas fără adăpost după ce a fost abandonată pe străzile din Evansville, Indiana (SUA).

Acum câteva săptămâni, ca din senin, Sirena a început să alerge disperată după o ambulanţă. Biata căţeluşă a fugit neobosită după vehicul preţ de câteva minute, de parcă ar fi ştiut că acolo sunt oamenii potriviţi care îi vor oferi o şansă.

Voinţa de neclintit a Sirenei i-a motivat pe paramedicii din ambulanţa „American Medical Response” să oprească şi să arunce o privire mai atentă pentru a înţelege ce se întâmplă.

Echipa tocmai primea un apel de urgenţă când a observat câinele apropiindu-se de ambulanţă. Conştienţi de situaţie, paramedicii au decis să o ia cu ei. A doua zi, au încercat să-i găsească proprietarul şi au căutat informaţii despre el apelând la comunitate, dar fără succes.

Sirena nu avea microcip şi, după mai multe zile în care nimeni nu a venit să o revendice, tuturor le-a fost clar că prin gestul lor salvaseră o viaţă.

Lee Turpin, directorul serviciilor de urgenţă ale oraşului, a povestit că, pe măsură ce zilele treceau, căţeluşa a ajuns să câştige inimile tuturor celor din echipa de paramedici. „[…] Toţi s-au îndrăgostit de ea şi unul dintre angajaţii noştri şi-a asumat responsabilitatea pentru îngrijirea ei”, a mărturisit Lee.

În cele din urmă, după două săptămâni, Sirena a fost adoptată de unul dintre paramedicii care îi oferiseră ajutorul. În acelaşi timp, căţeluşa a devenit membră cu drepturi depline a acestei echipe de eroi ai sănătăţii, cu toţii adoptând-o ​​în inimile lor şi fiecare oferindu-i câte o porţie de dragoste.

Ţi-a plăcut acest articol?