LiveBiz
Căţeluşa legată şi lăsată să moară şi-a ţinut puii în viaţă timp de 10 zile în aşteptarea ajutorului

Căţeluşa legată şi lăsată să moară şi-a ţinut puii în viaţă timp de 10 zile în aşteptarea ajutorului

LiveBiz » Animale » Căţeluşa legată şi lăsată să moară şi-a ţinut puii în viaţă timp de 10 zile în aşteptarea ajutorului

Printr-un gest de extremă cruzime, un bărbat şi-a legat căţeaua gestanta de un copac din pădure şi a lăsat-o să-şi găsească sfârşitul.

În mod miraculos, câinele nu numai că a supravieţuit, dar a adus pe lume patru căţeluşi şi i-a ţinut în viaţă timp de 10 zile.

Când Lara, un mix de Pitbull, a rămas gestantă, proprietarul a decis că nu vrea să mai aibă grijă de ea sau de căţeluşii ei. Drept urmare a recurs la cel mai inuman gest.

În loc să-i găsească o locuinţă nouă sau să o ducă la un adăpost, acesta a legat-o de un copac dintr-o pădure situată în apropierea oraşului Nauplion, Grecia.

Deşi era abandonată într-o pădure aflată în mijlocul pustietăţii, singură şi legată de un copac, în cele din urmă Lara a adus pe lume patru pui.

Cumva, Lara nu numai că a supravieţuit, dar a reuşit să-şi ţină puii în viaţă timp de 10 zile, fără mâncare, apă sau adăpost!

Când salvatorii au aflat despre povestea ei de la câţiva săteni din apropiere, s-au grăbit la faţa locului pentru a o lua atât pe ea cât şi pe căţeluşii ei. Din păcate, unul dintre pui era mult prea slăbit şi nu a putut rezista calvarului.

Dar, mulţumită dragostei şi îngrijirii echipei de salvare, ceilalţi trei căţeluşi şi mama lor au început să-şi recapete sănătatea. Toţi se descurcă minunat acum şi sunt la fel de năzdravani şi drăgălaşi pe cât te aştepţi să fie orice căţeluş.

Toată lumea speră ca proprietarul iniţial să fie prins şi pedepsit pentru cruzime asupra animalelor. Este o bucurie imensă că salvatorii au găsit mama şi puii înainte de a se întâmpla ceva cu mult mai rău.

Daţi click pe videoclipul de mai jos pentru a urmări momentul emoţionant al salvării Larei.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.