LiveBiz
Căţeluşa tristă îi dă puiul său un ultim sărut înainte ca acesta să fie luat de noul proprietar

Căţeluşa tristă îi dă puiul său un ultim sărut înainte ca acesta să fie luat de noul proprietar

LiveBiz » Animale » Căţeluşa tristă îi dă puiul său un ultim sărut înainte ca acesta să fie luat de noul proprietar

O mamă cu inima zdrobită a fost nevoită să-şi ia rămas bun de la puiul ei după ce acesta a fost adoptat de noul său proprietar.

Căţeluşa, care se află în grija studenţilor de la Universitatea Zhengzhou din provincia Henan, a adus pe lume la jumătatea lunii septembrie nici mai mult, nici mai puţin de şapte căţeluşi adorabili.

Filmat lunea trecută, videoclipul o înfăţişează pe mamă cu inima grea dându-i căţeluşului un ultim sărut înainte de a-l vedea plecând cu noua sa proprietară.

Proprietara poate fi văzută ţinând micul căţeluş în braţe, îndreptându-se către scuter, în timp ce mama îngrijorată îi urmează.

Cu capul în jos şi urechile căzute, mama se opreşte lângă scuter, ca şi când ar fi „cerut” să-şi vadă pentru ultima dată puiul. Proprietara a coborât puiul în dreptul mamei sale, care i-a lins micul bot într-un fel sărut.

„Nu-ţi face griji, voi avea grijă de căţeluşul tău”, a spus femeia, încercând să o liniştească pe căţeluşă.

Mama întoarce apoi capul şi se îndepărtează, dar nu înainte de a se uita la puiul ei iubit pentru ultima oară.

Videoclipul a impresionat milioane de oameni, mulţi internauţi spunând că acest rămas bun pare „ceva desprins dintr-un film”.

„Acesta este cel mai trist lucru pe care l-am văzut vreodată!”, a comentat un utilizator. „Am ochii plini de lacrimi. Nu ar putea fi adoptaţi împreună?” a întrebat altcineva.

Puteţi urmări momentul emoţionant în videoclipul de mai jos:

Deşi este o bucurie imensă că încă un câine a fost adoptat şi îndepărtat de pe străzi, este imposibil să nu ne impresioneze reacţia mamei văzând-o cât suferă luându-şi rămas bun de la căţeluşul ei.

Ţi-a plăcut acest articol?