LiveBiz
Legenda Hollywood-ului, Doris Day, are un plan perfect pentru aniversarea celor 97 de ani pe care îi împlineşte

Legenda Hollywood-ului, Doris Day, are un plan perfect pentru aniversarea celor 97 de ani pe care îi împlineşte

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Legenda Hollywood-ului, Doris Day, are un plan perfect pentru aniversarea celor 97 de ani pe care îi împlineşte

Parcă nici nu mai contează ce vârstă are, frumuseţea lui Doris Day pare veşnică.

Cea mai cunoscută cântăreaţă, actriţă, activistă pentru drepturile animalelor şi gazdă de televiziune, se apropie cu paşi repezi de cea de-a 97-a aniversare (va împlini 97 de ani pe 3 aprilie 2019), dar nu aţi fi ghicit niciodată.

Doris arată minunat şi se pare că are planuri măreţe pentru ziua ei de naştere…

welovedorisday / Instagram

Potrivit managerului său Bob Bashara, care a acordat un interviu revistei People: „Doris îşi va petrece ziua de naştere şi anul acesta într-un cadru intim, în confortul reşedinţei sale din Carmel, California ‘cântându-le’ prietenilor şi apropiaţilor. Ea cântă tot timpul şi vocea ei încă sună minunat. I-am şi zis: <<Se aude minunat. Ai putea înregistra din nou>>. Însă, ea mi-a spus <<Nu, sunt învechită>>. E o perfecţionistă”, spune Bob.”

„Întotdeauna primeşte o mulţime de telefoane cu urări de la mulţi ani, iar seara se va bucura de o cină specială urmată de tort şi îngheţată”.

Doris Day Animal Foundation / Facebook

Activistă pentru drepturile animalelor

Fanii ei îşi vor aminti cum a făcut un pas înapoi din faţa reflectoarelor de pe platourile de la Hollywood, pentru a-şi concentra atenţia asupra unui proiect care avea să-i aducă multe satisfacţii: drepturile animalelor.

Înfiinţarea Fundaţiei Doris Day pentru drepturile animalelor în anul 1978 a fost primul pas pe un drum pe care veterana a continuat să îl urmeze până în prezent.

În ciuda vârstei sale înaintate, ea rămâne la fel de pasionată ca oricând şi se presupune că toate veniturile obţinute din evenimentele organizate cu ocazia zilei sale de naştere vor merge pentru susţinerea proiectelor fundaţiei.

Oraşul său adoptiv, Carmel-By-the-Sea, California, va găzdui o serie de evenimente interesante, inclusiv proiecţia filmului „Pillow Talk (Confidenţe pe pernă)” – una dintre cele mai cunoscute ecranizări în care a jucat – şi o licitaţie care va avea ca scop strângerea de fonduri pentru fundaţie.

Mai jos o puteţi urmări interpretând „Que Sera Sera”, o piesă lansată în anul 1956 de compozitorul Jay Livingstone pe versurile textierului Ray Evans şi care a fost inclusă în pelicula lui Alfred Hitchcock „The Man Who Knew Too Much”.

Pentru noi, Doris Day este o legendă a cărei muncă va dăinui după ce ea va părăsi această lume. Poate că a cunoscut celebritatea în lumina reflectoarelor, dar adevărata sa putere morală şi-a dezvăluit-o când a renunţat la toate acestea şi a devenit schimbarea pe care a vrut să o vadă în lume.

Ajutaţi-ne să-i urăm lui Doris Day o zi de naştere fericită şi multă sănătate!

Distribuiţi acest articol dacă şi voi credeţi că Doris este o adevărată legendă.