LiveBiz
Femeia găseşte un câine abandonat în mijlocul pustietăţii şi decide să-i schimbe soarta

Femeia găseşte un câine abandonat în mijlocul pustietăţii şi decide să-i schimbe soarta

LiveBiz » Animale » Femeia găseşte un câine abandonat în mijlocul pustietăţii şi decide să-i schimbe soarta

Problema animalelor de companie care ajung să rătăcească pe străzi a devenit o chestiune serioasă pentru oamenii din întreaga lume.

Deci, dacă vedeţi un exemplar pe stradă, oferiţi-i apă proaspătă şi mâncare. Nici nu aveţi idee cât de flămând şi însetat poate fi un câine vagabond în fiecare zi, când trebuie să se confrunte cu fel de fel de probleme.

La fel a procedat şi o femeie cu suflet mare care se deplasa cu maşina pe un drum lăturalnic şi s-a oprit să hrănească un patruped blând, abandonat de fostul său stăpân în pustietate.

Femeia, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a observat un câine ce stătea în apropierea unui drum puţin circulat şi s-a oprit să-l ajute. Primul lucru la care s-a gândit a fost să-i potolească foamea, drept urmare a presărat doi pumni de bobiţe pentru câini foarte aproape de animalul speriat.

De îndată ce şi-a dat seama că hrana era numai pentru el, s-a apropiat şi a mâncat tot, liniştindu-şi foamea pentru câteva zile.

Mimica prietenului blănos şi gesturile de mulţumire au devenit rapid virale.

„La început, căţeluşul era foarte nervos şi speriat, dar imediat ce femeia a pus mâncarea pe pământ, el i-a mulţumit afectuos cu o serie de gesturi adorabile” – a comentat un utilizator de internet.

Oamenii care iau în serios binele animalelor şi se preocupă de drepturile lor şi de salvarea acestora din astfel de situaţii îngrozitoare, cu siguranţă au parte numai de lucruri bune.

Deşi este un gest de afecţiune şi solidaritate inconfundabilă din partea acestei doamne, cea mai interesantă scenă din videoclipul de aproape trei minute este reacţia patrupedului: Recunoscător din cale-afară, bietul câine îşi aşază cu tandreţe capul şi labele în mâna celei care nu a ezitat să-l ajute.

Se pare că această femeie mărinimoasă poartă întotdeauna cu ea o pungă de hrană pentru animale şi puţină apă, tocmai pentru astfel situaţii de care nu este străină.

„Nu putem să nu aplaudăm gestul acestei femei al cărei nume nu îl cunoaştem. Prin urmare, ea şi-a întrerupt călătoria cu maşina pentru a hrăni un căţeluş care era singur în mijlocul pustietăţii” – a comentat un alt utilizator.

Potrivit presei locale, femeia se deplasa cu maşina personală pentru a-şi vedea rudele când, dintr-o dată, l-a observat pe acest blănos îngrozit şi singur, lătrând neîncetat.

Chiar şi aşa, femeia nu s-a gândit de două ori şi în ciuda atitudinii defensive a animalului, a ştiut să-i câştige încrederea. Acum depinde de bunătatea oamenilor să-şi arate interesul şi să-l adopte pentru că merită un cămin călduros şi dragoste cât cuprinde.

Un gest simplu, dezinteresat şi nobil al unei femei iubitoare, care a adunat deja peste 8 milioane de vizualizări în întreaga lume.

Ţi-a plăcut acest articol?