LiveBiz
Căţeluşa este agresată fără milă şi apoi aruncată în apă doar pentru că a cerut de mâncare pentru puii ei

Căţeluşa este agresată fără milă şi apoi aruncată în apă doar pentru că a cerut de mâncare pentru puii ei

LiveBiz » Animale » Căţeluşa este agresată fără milă şi apoi aruncată în apă doar pentru că a cerut de mâncare pentru puii ei

„Thai Love Animal”, o organizaţie de salvare a animalelor din Thailanda, a primit un mesaj urgent despre un câine care stătea în apele provenite de la inundaţii de mai bine de 20 de ore.

Biata căţeluşă era într-o stare deosebit de gravă. Localnicii le-au spus salvatorilor că acea căţeluşă este mamă şi căuta de mâncare pentru a-şi putea hrăni puii.

Pentru că l-a deranjat pe unul dintre localnici, a fost bătută fără milă. De fapt, rănile ei erau atât de grave, încât nu a putut să se mişte şi a rămas neclintită şi neputincioasă în apele provenite din inundaţi. Localnicii au povestit că de fapt a fost aruncată în apă după ce a fost bătută. Cine ar putea fi atât de crud?

După ce căţeluşa a fost scoasă din apă, salvatorii au plecat în căutarea puilor. Ar fi putut fi oriunde, dar ştiind cât de bună este o mamă, s-au gândit că cel mai probabil i-a ascuns într-un loc unde ar fi în siguranţă.

Au căutat mai bine de două ore şi în cele din urmă au găsit culcuşul ascuns într-un tufiş. Puii arătau minunat, deşi trăiau printre gunoaie. Era evident că mama lor avea mare grijă de ei.

Salvatorii au transportat puii şi pe mama lor la clinica veterinară, unde toţi au primit îngrijiri şi au fost examinaţi cu atenţie. S-a dovedit că mama avea leziuni severe la coloană, lucru ce necesită o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Din fericire, medicii au fost optimişti în privinţa ei atât timp cât va rămâne sub supraveghere şi în repaus.

Priviţi cât de bine arată în această poză! Este o mamă atât de bună!

După câteva zile, familia s-a reunit. Şi toţi au fost atât de fericiţi să se revadă!

Deşi este extrem de trist ca un câine nevinovat să fie bătut doar pentru că a căutat mâncare pentru a-şi hrănii puii, suntem bucuroşi că până la urma întreaga familie a primit îngrijirile de care avea atâta nevoie. Viaţa de până atunci rămâne doar o amintire din trecut, pe măsură ce se pregătesc să fie adoptaţi de oameni care să-i iubească şi să-i aprecieze cu adevărat.

Daţi click pe videoclipul de mai jos pentru a urmări momentul salvării şi nu uitaţi să susţineţi animalele fără adăpost! Adopţia lor este atât de importantă!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.