LiveBiz
Acest băiat de 7 ani a donat propriul păr pacienţilor bolnavi de cancer. Apoi, povestea lui ia o turnură tragică

Acest băiat de 7 ani a donat propriul păr pacienţilor bolnavi de cancer. Apoi, povestea lui ia o turnură tragică

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest băiat de 7 ani a donat propriul păr pacienţilor bolnavi de cancer. Apoi, povestea lui ia o turnură tragică

Natura imprevizibilă a vieţii este reprezentată de acele necazuri ce li se pot întâmpla oamenilor care nu merită asta cu adevărat.

Este o lecţie dură pe care Vinny Desautels a învăţat-o mai repede decât ar fi trebuit. În ciuda faptului că acest copil are o inimă de aur.

Unii dintre noi poate şi-l amintesc pe Vinny. El a făcut un gest minunat când era mai mic, lăsându-şi părul să crească timp de doi ani. Motivul? O mână de ajutor întinsă pacienţilor cu cancer.

Cu toate acestea, printr-o turnură crudă a destinului, Vinny a fost diagnosticat la rândul său cu cancer în stadiul 4, în aprilie 2016…

Vinnyd / GoFundMe

Într-una din zile, băiatul a venit acasă plângându-se de o durere acută la şold. După o vizită la medic pentru examinare, s-a constatat că avea o excrescenţă pe osul iliac.

Pentru ca lucrurile să se complice şi mai mult, Vinny a dezvoltat şi o umflătură în jurul ochiului. Părinţii săi au crezut că este un fel de reacţie alergică, dar realitatea s-a dovedit a fi mult mai crudă.

Victory For Vinny / Facebook

Deoarece medicii suspectau că cele două probleme ar putea avea cauze comune (şold şi ochi), au recurs la efectuarea mai multor teste clinice. Au identificat o altă tumoare malignă pe ochi, iar cancerul a fost considerat a avea o evoluţie galopantă.

Victory For Vinny / Facebook

A fost lansată o pagină pe portalul de donaţii GoFundMe care să ajute la strângerea de fonduri necesare tratamentului copilului. Denumită „VICTORY for VINNY (victorie pentru Vinny)”, pagina a stans aproape 460.000 USD din obiectivul iniţial de 500.000 USD.

Vinnyd / GoFundMe

De fapt, pagina a strâns atât de mulţi bani, încât părinţii săi nu mai acceptă donaţii. În schimb, au vrut să răsplătească bunătatea tuturor şi acum îi îndrumă pe oameni să doneze altor pagini cu cauze similare prezente pe GoFundMe.

Revenind rapid în prezent, acum trei luni Vinny şi-a sărbătorit ce-a de-a zecea zi de naştere fără cancer!

Victory For Vinny / Facebook

Ce campion!

Niciun copil nu ar trebui să se confrunte vreodată cu această boală groaznică. Vinny, sperăm să rămâi sănătos pentru tot restul zilelor tale!

Distribuiţi acest articol pentru a vă arăta sprijinul în lupta împotriva acestei boli teribile.