LiveBiz
Câinele rămâne şi plânge lângă sicriul proprietarei sale, înţelegând că este ultimul rămas bun

Câinele rămâne şi plânge lângă sicriul proprietarei sale, înţelegând că este ultimul rămas bun

LiveBiz » Animale » Câinele rămâne şi plânge lângă sicriul proprietarei sale, înţelegând că este ultimul rămas bun

Proprietarul unei case funerare din Camaçari, Bahia, Brazilia, Jailson Almeida a oferit o relatare emoţionantă despre prietenia unui căţeluş cu proprietara sa.

Dona Luzinete s-a stins recent, bine cunoscută în cartierul ei pentru dragostea sa nemarginită pentru animale, a lăsat amintiri plăcute cunoştinţelor şi celor dragi.

Şi printre atât de mulţi care au iubit-o, se numără şi cineva special care şi-a exprimat toată dragostea în timpul priveghiului: nimeni altul decât căţeluşul familiei.

Câinele înţelesese că acesta va fi ultimul său rămas bun şi nu a părăsit nicio clipă coşciugul.

Sfâşiat de durere, câinele nu a lăsat pe nimeni să se apropie de cea care în timpul vieţii l-a iubit cel mai mult. Câinii au sentimente pure şi adevărate, este imposibil să negăm acest lucru.

„[…] plângând de parcă ar fi fost o fiinţă umană care a pierdut o persoană dragă, nu a vrut să lase pe nimeni să se apropie de sicriu”, a scris Jailson în postare.

Oamenii din jur au fost surprinşi de reacţia câinelui. Şi nu au fost singurii…

Atitudinea acestui câine ne face să reflectăm asupra vieţii. Dacă a refuzat să părăsească sicriul stăpânei sale dragi, a fost pentru că a primit toată dragostea pe care un câine merită să o primească. Iar recunoştinţa sa s-a extins chiar şi dincolo de trecerea în nefiinţă a femeii.

Ţi-a plăcut acest articol?