LiveBiz
Acest băieţel era considerat un ciudat, până când întâlneşte o pisică şi totul ia o turnură uimitoare

Acest băieţel era considerat un ciudat, până când întâlneşte o pisică şi totul ia o turnură uimitoare

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest băieţel era considerat un ciudat, până când întâlneşte o pisică şi totul ia o turnură uimitoare

Să fii diferit faţă de restul oamenilor poate fi un lucru dificil, mai ales atunci când eşti tânăr. Doar simplul motiv că nu arăţi la fel ca ceilalţi colegi din şcoală poate duce, din păcate, la batjocură şi agresiune.

Madden Humphreys este un băieţel obişnuit de 7 ani din Oklahoma, SUA. Singura diferenţa dintre el şi copiii de vârsta lui este faptul că s-a născut cu buza superioară despicată şi ochii de culori diferite.

Dacă până acum nu credeaţi în suflete pereche, după ce o să citiţi această poveste s-ar putea să vă schimbaţi opinia.

Christina Humphreys / Facebook

Aspectul lui Madden are caracteristici unice pe care mulţi copii din şcoala unde el învaţă le consideră demne de luat în râs. Dar nimeni nu bănuia că băieţelul era pe punctul de a întâlni o felină ce avea să schimbe totul.

„Săptămâna trecută, un prieten a postat o poză a unei pisici pe grupul nostru de mame. Această pisică se afla în grija unui grup de salvare a animalelor din Minnesota. Am ştiut imediat că această pisicuţă trebuia să facă parte din familia noastră”, a declarat Christina, mama lui Madden.

Christina Humphreys / Facebook

De ce erau Christina şi Madden atât de siguri că această pisicuţă trebuia să fie a lor? Pentru că şi ea venise pe lume cu buza despicată şi heterocromia iridum. Şansele ca cei doi să se întâlnească vreodată erau aproape imposibile. Şi totuşi… „Au fost destinaţi să fie cei mai buni prieteni”.

Familia băiatului a primit ajutor din partea prietenilor pentru finanţarea călătoriei acestora până în Minnesota, locul unde se afla pisica. Ei erau dispuşi să meargă oricât pentru a adopta animalul de companie perfect pentru fiul lor.

Christina Humphreys / Facebook

„De obicei, nu suntem persoane spontane, dar în cazul de faţă am ştiut că această pisicuţă trebuia să ajungă în grija noastră. Acum, Moon, pisicuţa şi Madden sunt cei mai buni prieteni”, a adăugat mama.

Christina este absolut sigură că soarta a fost cea care a adus-o pe Moon în braţele lui Madden. Mama este convinsă că nu există altă explicaţie. Erau atât de departe unul de celălalt, problemele lor erau atât de rare, iar sincronizarea a fost pur şi simplu perfectă.

Christina Humphreys / Facebook

„Sunt uimită că am aflat de existenţa ei şi plăcut surprinsă de prietenii şi străinii care ne-au ajutat să ajungem la ea şi să o adoptăm. Toată lumea are nevoie de un prieten şi toată lumea trebuie să se simtă înţeleasă. Sunt atât de recunoscătoare pentru că Madden o are pe Moon”, a spus Christina.

Din moment ce Madden şi Moon s-au găsit unul pe altul – cei care au aflat de povestea lor s-au îndrăgostit iremediabil de cei doi protagonişti.

Christina Humphreys / Facebook

„Nu am intenţionat ca familia noastră să fie în centrul atenţiei în urma acestui lucru, dar dacă tot s-a întâmplat, sper că va fi şi în beneficiul tuturor copiilor născuţi cu buza despicată, pentru a creşte gradul de conştientizare”.

Aceasta nu este prima dată când Madden se află în prim plan. El este protagonistul unui videoclip în care militează împotriva agresiunii, arătând oamenilor că deşi nu va fi niciodată în tiparele normalităţii, a fi diferit nu înseamnă a fi inferior.

Meet Madden.Madden is an Owasso seven year old who was born with a bilateral cleft lip and palate. To date, he has undergone a total of six surgeries, and has many more to go.Madden is usually spunky, outgoing, friendly, kind, and fun! Unfortunately, he had a bully on the school bus this year that started affecting how he felt about himself.When his parents found out, they worked to help change his perception on bullies.Now that he’s back to his normal spunky self, he’s eager for everyone to know that he’s special. He wants to remind the world that being a “poophead” to someone really isn’t cool, as he shows you in his video…….Then, if you feel like it, share his message with others.

Publicată de Owassoisms pe Miercuri, 7 Iunie 2017

Este uimitor faptul că Madden şi Moon s-au întâlnit unul cu celălalt. Să sperăm că vor fi fericiţi, iar prietenia lor va dura mulţi ani de acum înainte.

Distribuiţi acest articol prietenilor de Facebook dacă şi voi credeţi în soartă!