LiveBiz
Câinele îşi implora în zadar proprietarul să nu-l abandoneze – însă acum nici că poate fi mai fericit în noua sa casă

Câinele îşi implora în zadar proprietarul să nu-l abandoneze – însă acum nici că poate fi mai fericit în noua sa casă

LiveBiz » Animale » Câinele îşi implora în zadar proprietarul să nu-l abandoneze – însă acum nici că poate fi mai fericit în noua sa casă

Cu doar câteva luni în urmă, Snoop, un American Staffordshire Terrier, s-a simţit cel mai singur câine din lume.

Proprietarul îl abandonase împreună cu toate lucrurile lui pe marginea unui drum din Anglia. Şi întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere.

Înregistrarea, care a circulat pe reţelele sociale, îl înfăţişează pe Snoop alergând în urma maşinii, după care, în mod evident, rămâne singur şi dezolat.

După ce cazul său a atras atât de mult atenţia publicului, Snoop are în cele din urmă un motiv să fie bucuros: el a fost adoptat. Laurence Squire, noul său proprietar, nici că putea să fie mai fericit când a aflat că este norocosul care îl va lua pe Snoop la el acasă.

„Într-o noapte urmăream ştirile, când a apărut povestea lui Snoop”, a spus Squire într-un interviu acordat The Dodo. „Ceea ce i s-a întâmplat a fost şocant şi se vede clar pe materialul filmat – modul în care el a încercat să revină în maşină – şi că este un câine loial”.

Snoop este cu siguranţă un câine loial – de fapt, atât de loial, încât personalul RSPCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale) spune că este predispus să dezvolte anxietate de separare.

Din fericire, noul proprietar al lui Snoop lucrează de acasă, astfel încât cei doi petrec foarte mult timp împreună.

„Snoop trăieşte ca un rege”.

De câteva săptămâni, Snoop îşi petrece timpul într-un cadru minunat. Iar noua lui viaţă nici că se putea să fie mai potrivită pentru el. Rachel Butler, purtătoarea de cuvânt a RSPCA, a declarat că Snoop s-a adaptat extrem de bine în noua sa familie.

„Dragostea şi atenţia pe care le primeşte acum din partea lui Laurence sunt minunate”, a mai spus Butler. „Snoop trăieşte ca un rege”.

Când nu doarme, Snoop face tot felul de trăsnăi şi aleargă prin curte ca orice câine fericit, aşa cum ar fi trebuit dintotdeauna să fie. Cu toate acestea, el nu-şi lasă noul proprietar să iasă prea mult din raza lui vizuală.

„Am ştiut că este câinele perfect pentru mine şi că i-aş putea oferi căminul pe care îl merită”, mărturiseşte Squire. „De îndată ce a intrat pentru prima dată în casă, Snoop a sărit pe canapea şi s-a comportat ca şi cum tot spaţiul îi era destinat! Îi place să se culce pe spate pe canapea, iar dacă aprind focul în şemineu, se aşază imediat în faţa lui.”

Distribuiţi acest articol prietenilor de pe Facebook, astfel încât toată lumea să afle povestea lui Snoop.

Ţi-a plăcut acest articol?