LiveBiz
Compania aeriană refuză îmbarcarea acestui tată şi a fiicei sale nou-născute. Apoi o asistentă îi spune „Voi mergeţi acasă cu mine”

Compania aeriană refuză îmbarcarea acestui tată şi a fiicei sale nou-născute. Apoi o asistentă îi spune „Voi mergeţi acasă cu mine”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Compania aeriană refuză îmbarcarea acestui tată şi a fiicei sale nou-născute. Apoi o asistentă îi spune „Voi mergeţi acasă cu mine”

Sunt anumite situaţii în care avem nevoie de oamenii din jurul nostru mai mult ca oricând, iar acesta se pare că a fost şi cazul bărbatului din imagini. După ce compania aeriană i-a interzis să zboare alături de fiica sa care abia împlinise patru zile de viaţă, Rubin Swift s-a bucurat nespus atunci când o femeie pe care abia o cunoscuse i-a deschis uşa casei sale fără nicio reţinere.

Rubin Swift se afla în Ohio atunci când a aflat că a obţinut custodia deplină a fetiţei sale nou-născute. Cu mare bucurie în suflet, el a zburat în Arizona pentru a-şi lua fiica acasă, însă lucrurile nu s-au dovedit a fi deloc simple.

Inside Edition / Youtube

Micuţa Ru-Andria se afla încă în spital atunci când tatăl său a venit să o ia. Acesta s-a asigurat că îndeplineşte toate procedurile pentru a putea să zboare cu fetiţa înapoi către Cleveland, Ohio şi după aceea s-a îndreptat către aeroport. Când a ajuns însă la poarta de îmbarcare, angajaţii companiei i-au adus la cunoştinţă faptul că fetiţa trebuie să aibă şapte zile pentru a putea zbura cu avionul.

Inside Edition / Youtube

Panicat de situaţie, dar mai ales că nu va avea unde să stea cu fetiţa, Rubin şi-a amintit de Joy Ringhofer, o femeie vârstnică pe care o cunoscuse la „Banner University Medical Center”, acolo unde ea lucra ca asistentă voluntară. Fără să stea pe gânduri, Joy le-a oferit celor doi tot ajutorul, venind până la aeroport să-i ia, iar apoi găzduindu-i chiar în casa ei pentru trei zile.

În tot acest timp, femeia s-a ataşat foarte mult de cea mică, despărţirea fiind cu adevărat grea. Rubin nu va uita însă gestul său mărinimos şi cu siguranţă va avea grijă ca Joy şi Ru-Adria să se revadă cândva.

Ţi-a plăcut acest articol?