LiveBiz
Tânărul se aruncă în apele îngheţate şi salvează un câine încurcat într-o frânghie

Tânărul se aruncă în apele îngheţate şi salvează un câine încurcat într-o frânghie

LiveBiz » Animale » Tânărul se aruncă în apele îngheţate şi salvează un câine încurcat într-o frânghie

Unii oameni sunt capabili de orice pentru a salva o persoană aflată în dificultate; acelaşi lucru se poate spune şi în cazul prietenilor noştri cu patru picioare.

Un tânăr de 24 de ani este aplaudat de o lume întreagă pentru că a salvat un biet câine care se încurcase într-o frânghie veche; ca să rămână pe linia de plutire şi să nu se înece, patrupedul s-a zbătut din toate puterile sale, însă apa extrem de rece începuse să-şi spună cuvântul.

Cu siguranţă nu ar mai fi rezistat mult dacă acest tânăr cu suflet mare nu ar fi fost omul potrivit, la locul potrivit.

Imagine: Belfast Live

Proprietarul acestui frumos Labrador, pe nume Gus, habar n-avea ce se întâmplă până când şi-a dat seama că patrupedul său se agăţase de ceva şi abia mai reuşea să stea deasupra apei. Un tânăr a observat ce se întâmplă cu bietul câine şi a sărit în apa rece ca gheaţa imediat ce a înţeles situaţia disperată; toate acestea s-au întâmplat în zona falezei Long Hole, Bangor, Irlanda de Nord.

Imagine: Belfast Live

În vârstă de 24 de ani, Paddy Bond, jucător de rugby la echipa locală Ards Rugby Club, a înotat până la câine şi l-a eliberat din frânghia care îl ţinea captiv; martorii oculari au declarat pentru Belfast Live: „Câinele s-a încurcat într-o frânghie de ancorare în timp ce înota. Proprietarul a spus că animalului său de companie îi place mult în apă şi a crezut că este doar încăpăţânat şi nu vrea să dea drumul frânghiei, până când situaţia a escaladat.”

Imagine: Belfast Live

Deşi Gus, Labradorul, a fost iniţial paralizat de frig, după câteva minute pe uscat a început să dea semne că-şi revine; după salvarea miraculoasă, curajosul tânăr de 24 de ani, a spus: „Dacă ar fi fost câinele meu, aş fi făcut la fel (…) frânghia era prinsă de picioarele din spate, iar el încerca să rămână pe linia de plutire muşcând celălalt capăt. Nu a fost cel mai bun moment pentru a face baie, dar mă bucur că am putut să-l ajut pe bietul câine!”

Imagine: Belfast Live

Dar nu vă faceţi griji, Gus s-a întors acasă alături de stăpân şi se bucură de căldura şi confortul culcuşului său. În cele din urmă patrupedul este în afara oricărui pericol, după o experienţă pe care în mod sigur nu o va uita niciodată!

Ţi-a plăcut acest articol?