LiveBiz
Acest preot salvează câinii fără stăpân de pe străzi şi îi aduce la slujbă pentru a fi adoptaţi

Acest preot salvează câinii fără stăpân de pe străzi şi îi aduce la slujbă pentru a fi adoptaţi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest preot salvează câinii fără stăpân de pe străzi şi îi aduce la slujbă pentru a fi adoptaţi

Dacă nu ştiaţi, chiar şi câinii merg la biserică… Într-un mic orăşel din Brazilia, toţi patrupezii care nu şi-au găsit încă un adăpost sau o casă sunt primiţi cu drag de un preot cu o inimă foarte mare.

Preotul în cauză se numeşte Juan Pablo. Este epitropul parohiei Santana din oraşul Gravatá, Pernambuco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fundación Adopta No Compres 🐾 (@adoptanocompres) on

Până acum, Juan Pablo a salvat zeci de câini de pe stradă.

I-a adăpostit în casa sa departe de pericolele străzilor. Iar când vine momentul slujbei bisericeşti, pastorul cu inimă de aur ia animalele cu el în locaşul sfânt.

Datorită numărului mare de credincioşi care trec pragul bisericii, părintele intenţionează să găsească noi familii pentru aceşti bieţi câini fără stăpân. Şi, de asemenea, face apel la enoriaşi, astfel încât informaţiile să ajungă la toţi cei care ar putea fi interesaţi să le ofere căldură şi afecţiune prietenilor cu patru picioare.

Gestul lui Juan Pablo s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare. Asta pentru că unele imagini din timpul slujbelor nu au întârziat să apară pe internet. Un model minunat de creştin care merită susţinere şi aplauze puternice pentru curajul arătat în salvarea vieţilor acestor mici fiinţe!

Ţi-a plăcut acest articol?