LiveBiz
Proprietarii îşi abandonează cu cruzime câinele la groapa de gunoi, doar pentru că adoptaseră un nou căţeluş

Proprietarii îşi abandonează cu cruzime câinele la groapa de gunoi, doar pentru că adoptaseră un nou căţeluş

LiveBiz » Animale » Proprietarii îşi abandonează cu cruzime câinele la groapa de gunoi, doar pentru că adoptaseră un nou căţeluş

Când familia lui Yoda a decis să adopte un nou pui, câinele „cel mare” a ajuns să fie abandonat cu cruzime la o groapă de gunoi. Bietul animal s-a trezit singur, îngrozit şi confuz în legătură cu atitudinea reprobabilă a celor pe care îi considera familia sa.

Yoda avea trei luni, deci era şi el doar un căţeluş! Bietul câine era obişnuit cu confortul unei case şi acum ajunsese să trăiască singur pe străzi… Cum este posibil ca cineva să fie capabil de un gest atât de crud?

Tot ce putea face pentru a supravieţui era să se mulţumească cu resturile pe care le găsea căutând în grămezile de gunoi menajer!

YouTube

Din fericire, şansa a fost de partea lui, fiind salvat de voluntarii organizaţiei Sidewalk Specials, care l-au luat la adăpostul lor unde a fost îmbăiat şi a primit tratament pentru febra recurentă declanşată de căpuşele africane. Odată recuperat pe deplin, oamenii au demarat procesul de adopţie.

Acela a fost momentul în care deţinătorii Pet Places, un hotel pentru animale de companie din Cape Town (Africa de Sud), au intrat în scenă. Tinerii au decis să-l adopte pe Yoda pentru a deveni mascota oficială a noului lor hotel denumit Harbor House. Minunată veste!

YouTube

Yoda se bucură de noua sa viaţă în Africa de Sud alături de oameni care îl iubesc necondiţionat. Câinele prietenos are ocazia să întâlnească în fiecare zi atât oameni noi, cât şi semeni de-ai lui şi nu trebuie să-şi facă griji că va mai fi vreodată abandonat.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre acest caz emoţionant:

Din fericire, lucrurile au luat o turnură minunată pentru Yoda. Distribuiţi această poveste, dacă sunteţi împotriva maltratării şi abandonării animalelor!

Ţi-a plăcut acest articol?