LiveBiz
O studentă duce pisica la cursuri pentru a nu o lăsa singură şi o ascunde în bancă

O studentă duce pisica la cursuri pentru a nu o lăsa singură şi o ascunde în bancă

LiveBiz » Animale » O studentă duce pisica la cursuri pentru a nu o lăsa singură şi o ascunde în bancă

Animalele noastre de companie sunt adevăraţi membri ai familiei care se ataşează de noi şi care abia aşteaptă să-şi petreacă timpul în prezenţa noastră.

În China, o tânără de 19 ani, pe nume Wen, a fost nevoită să-şi strecoare adorabila pisică în sala de curs, deoarece drăgălaşa şi adorabila felină nu a lăsat-o să iasă din casă fără ea.

Tânăra a publicat un videoclip adorabil pe TikTok, în care Ba Dun, amuzanta ei pisică din rasa Munchkin, priveşte în jur cu suspiciune de sub banca, parcă ştiind că nu trebuie să atragă atenţia.

Sursa: TikTok / BD20191125

Fata a întârziat la cursul de vineri dimineaţă, iar pisica ei, Ba Dun, nu a vrut sub nicio formă să o lase să plece. Ce te faci atunci când o pisică cu o asemenea privire se uită fix în ochii tăi şi te roagă să nu o laşi singură. Pur şi simplu nu poţi pleca fără ea! Tânăra trebuia neapărat să ajungă la curs, aşa că a decis să ia pisica cu ea, în mare secret. Ba Dun s-a descurcat extrem de bine pe tot parcursul orei, ascunzându-se în spaţiul din bancă, bucuroasă nevoie mare că a putut sta lângă stăpâna sa.

Sursa: TikTok / BD20191125

Videoclipul s-a viralizat pe TikTok, deoarece pisica este pur şi simplu adorabilă: este greu să rămâi indiferent privind o astfel de dulceaţă! Ba Dun nu a scos niciun sunet pe tot parcursul cursului şi a rămas calmă în locul său. Oare câţi nu am vrea să ne luăm prietenii cu patru picioare la serviciu sau la şcoală?

Puteţi viziona videoclipul aici.

Ţi-a plăcut acest articol?