LiveBiz
Pisica cu inima frântă a petrecut 1 an plângând lângă mormântul fostei sale stăpâne

Pisica cu inima frântă a petrecut 1 an plângând lângă mormântul fostei sale stăpâne

LiveBiz » Animale » Pisica cu inima frântă a petrecut 1 an plângând lângă mormântul fostei sale stăpâne

O pisică şi-a iubit atât de mult stăpâna, încât nu a suportat să o părăsească nici după ce inima acesteia a încetat să mai bată. A trecut mai bine de un an de când stăpâna acestei pisici a trecut în nefiinţă, dar felina încă nu a părăsit mormântul bătrânei sale stăpâne. Keli Keningau Prayitno, în vârstă de 28 de ani, trece deseori prin cimitir.

Tânărul a încercat să adopte pisica, dar acest lucru nu a funcţionat – a doua zi, felina a revenit la mormântul stăpânei sale, ca de obicei – gudurându-se de piatra funerară de un albastru deschis ca cerul. În mod remarcabil, pisica merge în fiecare zi la fosta ei casă unde copiii bătrânei o hrănesc – apoi se întoarce la cimitir. În ciuda faptului că trecătorii îi oferă constant hrană şi apă, pisica refuză să părăsească locul de veci, rostogolindu-se pe pământ şi dormind pe mormânt în fiecare noapte.

Această pisică și-a iubit atât de mult stăpâna, încât nu a suportat să o părăsească nici după trecerea ei în nefiinţă.

Keli Keningau Prayitno (foto), în vârstă de 28 de ani, a încercat să adopte pisica, dar aceasta a revenit mereu în acelaşi loc.

Pisica locuieşte în preajma mormântului de mai bine de un an.

În mod remarcabil, pisica merge în fiecare zi la fosta ei casă unde copiii bătrânei o hrănesc – apoi se întoarce negreşit în locul unde îşi deplânge tristeţea.

În ciuda faptului că primeşte mâncare şi apă de la trecători, pisica refuză cu îndârjire să părăsească mormântul.

„Ea doarme acolo şi miaună, dezvăluind tuturor cât de apropiate sunt unele animale de stăpânii lor.” – povesteşte Keli. Să mai zică cineva că pisicile nu au sentimente faţă de stăpânii lor!

Ţi-a plăcut acest articol?