LiveBiz
După ce şi-a pierdut pisoii, această pisică îşi găseşte fericirea îngrijind trei căţeluşi orfani

După ce şi-a pierdut pisoii, această pisică îşi găseşte fericirea îngrijind trei căţeluşi orfani

LiveBiz » Animale » După ce şi-a pierdut pisoii, această pisică îşi găseşte fericirea îngrijind trei căţeluşi orfani

Pentru o mamă, faptul că nu poate avea grijă de puii ei este ceva extrem de dureros; este, de asemenea, adevărat că instinctul matern depăşeşte multe obstacole, cum ar fi diferenţa dintre specii. Doar astfel s-a putut întâmpla destul de spontan şi natural ca o pisică să devină mama adoptivă a unor căţeluşi, ambele părţi recâştigând fericirea pierdută! Vă invităm să descoperiţi povestea emoţionantă a pisicii Katryn şi a puilor ei.

Imagine: Langebaan Animal Care / Facebook

Katryn este numele unei pisici care a ajuns la adăpostul Langebaan Animal Care după ce a fost abandonată în timp ce era gestantă. Din păcate, pisoii nu au supravieţuit şi Katryn a suferit foarte mult în urma acestui episod trist: reprezentanţii adăpostului au auzit pisica plângând ore întregi, probabil în căutarea puilor ei.

Fiind o pisică foarte afectuoasă, era şi mai sfâşietor să o urmăreşti socializând cu celelalte animale din adăpost, în special cu câinii, fără să găsească nicio linişte sufletească.

Imagine: Langebaan Animal Care/Facebook

Într-o zi, au sosit trei căţeluşi, de asemenea abandonaţi: aveau doar 3 săptămâni şi din acest motiv mai aveau nevoie de lapte. Ca să nu-i provoace mai mult stres, Katryn nu fusese încă sterilizată şi mai avea laptele pe care trebuia să-l dea pisoilor ei. Voluntarii din centru ştiau ce au de făcut…

Imagine: Langebaan Animal Care/Facebook

Pisica a fost pusă în contact cu căţeluşii orfani şi ceea ce s-a întâmplat în continuare i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi: după ce a făcut cunoştinţă cu ei, adulmecându-i, Katryn a început să-i spele. Apoi s-a întins pe o parte şi a petrecut timp cu puii.

Imagine: Langebaan Animal Care/Facebook

Atunci s-a întâmplat minunea la care speraseră toţi: Katryn a început să alăpteze căţeluşii! Pisica a suferit din cauza pierderii pisoilor, iar căţeluşii de la faptul că nu-şi mai găsesc mama: totul s-a rezolvat în modul cel mai natural posibil, fiecare găsindu-şi confortul şi liniştea pe care le căutau.

Imagine: Langebaan Animal Care/Facebook

Căţeluşii au crescut datorită laptelui oferit de Katryn, care, după câteva zile de mare tristeţe, a devenit o pisică fericită şi senină aşa cum ar fi trebuit să fie cu propriii săi pisoi!

Ţi-a plăcut acest articol?