LiveBiz
Acest câine a fost lăsat să moară pe marginea unui drum; acum toată lumea se roagă să supravieţuiască

Acest câine a fost lăsat să moară pe marginea unui drum; acum toată lumea se roagă să supravieţuiască

LiveBiz » Animale » Acest câine a fost lăsat să moară pe marginea unui drum; acum toată lumea se roagă să supravieţuiască

Un bun samaritean a găsit un câine pe nume Harris abandonat pe marginea unui drum. Patrupedul era foarte slăbit şi înfăşurat într-o pătură. Avea mai multe răni care sugerau abuzurile prin care a trecut, toate fiind infectate din cauza mizeriei şi condiţiilor insalubre.

Harris a fost luat de voluntarii Stray Rescue din St. Louis, care i-au acordat imediat asistenţă medicală. Inimile salvatorilor s-au înduioşat teribil când Harris a refuzat să atingă orice mâncare şi a privit indiferent pe toată lumea. Cu toate acestea, salvatorii nu erau dispuşi să renunţe, drept urmare i-au administrat antibiotice, analgezice şi l-au alimentat cu ajutorul unui tub.

Între timp, povestea lui Harris a impresionat oamenii până la lacrimi. Mulţi s-au oferit voluntari pentru a dona bani, pături şi perne, în timp ce alţii i-au scris mesaje venite din inimă: „Fă-te bine curând”. Şi nu a mai durat mult până când valul neaşteptat de dragoste şi susţinere pentru Harris a început să-şi arate primele semne. Câinele a început încet, încet, să-şi recapete puterile, reuşind în cele din urmă să mănânce singur.

Oamenii sunt încă furioşi pe modul brutal în care Harris a fost abuzat şi lăsat să-şi dea ultima suflare fără nicio urmă de regret. Deşi este încă în proces de recuperare pentru următoarele câteva luni, la un moment dat va fi pregătit pentru adopţie. Sperăm că nu va mai trebui să se confrunte niciodată cu ceea ce a îndurat până să fie salvat. Rămâi puternic, dragă Harris!

Întreaga poveste în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?