LiveBiz
Copiii au fost nepoliticoşi cu şoferul autobuzului: mama lor îi face să meargă 7 km pe jos până la şcoală

Copiii au fost nepoliticoşi cu şoferul autobuzului: mama lor îi face să meargă 7 km pe jos până la şcoală

LiveBiz » Animale » Copiii au fost nepoliticoşi cu şoferul autobuzului: mama lor îi face să meargă 7 km pe jos până la şcoală

Când vine vorba de creşterea copiilor, există un punct sensibil în unele familii. Soţia şi soţul ar trebui să cadă de acord asupra regulilor ce se doresc impuse şi a principiilor de urmat în casă, astfel încât copilul să nu se simtă confuz din cauza multitudinii de păreri.

Este evident că fiecare părinte şi-ar dori ca micuţul său să ajungă un om politicos şi de aceea cu fiecare telefon primit de la şcoală, începând cu primii ani de gimnaziu, începi să transpiri – „Oare ce a mai făcut acum?”

Acesta nu este nici locul şi nici momentul pentru a discuta dacă pedepsele sunt corective şi eficiente sau dacă ar trebui evitate, dar în orice caz vrem să vă aducem în atenţie exemplul unei mame care a vrut să le dea o lecţie celor doi copii ai săi.

Imagine: Facebook / CA9 Noticias

Deoarece nu există un manual cu regulile de aur de urmat pentru a educa cel mai bine un copil, mulţi oameni încearcă să improvizeze, acţionând conform propriilor standarde. Când Jenn Brown, o mamă din Harrow, Ontario, Canada, a aflat că cei doi copii ai săi au fost nepoliticoşi cu şoferul autobuzului şcolar, a decis că trebuie să facă ceva pentru a corecta comportamentul nepotrivit. Deşi reticentă, femeia şi-a forţat cei doi copii să meargă pe jos la şcoală, indiferent de condiţiile meteo. În prima dimineaţă, mama i-a însoţit pe drum, pentru a se asigura că se comportă corespunzător.

Imagine: Facebook / CA9 Noticias

În timpul plimbării, pe o distanţă de 7 km de mers pe jos, copiii au trebuit să poarte o pancartă pe care scria motivul pentru care de desplasau pe marginea drumului: „Am fost răi şi nepoliticoşi cu şoferul nostru de autobuz! Mama ne-a făcut să mergem pe jos”. Le-a luat 2 ore să ajungă la şcoală şi astfel şi-au dat seama pe propria piele cum este să nu poţi beneficia de un autobuz. Data viitoare, se vor gândi de două ori înainte de a-l jigni pe omul care îi duce în fiecare zi cu autobuzul în condiţii de siguranţă!

Poate că acest copil arată puţin nefericit, dar cu siguranţă şi-a învăţa lecţia…

Imagine: Facebook / CA9 Noticias

Ce părere aveţi despre această lecţie de viaţă? Mama a fost prea severă? Spuneţi-vă părerea în comentarii!

Ţi-a plăcut acest articol?