LiveBiz
17 persoane care nici nu voiau să audă de animale în casă, iar acum le tratează ca pe propriii copii

17 persoane care nici nu voiau să audă de animale în casă, iar acum le tratează ca pe propriii copii

LiveBiz » Animale » 17 persoane care nici nu voiau să audă de animale în casă, iar acum le tratează ca pe propriii copii

În viaţa fiecăruia există lucruri pentru care unii oamenii sunt dispuşi să nu facă niciun compromis şi unul dintre acestea este să aibă animale de companie în casă: tatăl, mama, iubitul sau iubita refuză să aibă o fiinţă blănoasă, motivând diverse scuze: „nu îmi plac animalele”, „lasă prea mult păr”, „murdăresc şi strică totul”, „întreţinerea şi îngrijirea lor ne costă prea mult”.

Aceasta este poziţia lor oficială şi nu sunt dispuşi să facă niciun pas înapoi. Cu toate acestea, situaţia se schimbă atunci când te prezinţi cu un animal fără acordul lor. Primele zile vor fi dificile, dar, după ce l-au privit pe cel mic în ochi şi şi-au făcut curaj să le ofere câteva mângâieri, inimile lor vor începe să se topească.

Acest lucru este demonstrat din plin de următoarele fotografii, în care persoane care iniţial nu îşi doreau un animal de companie, au ajuns în cele din urmă să îl trateze ca pe un copil, sub privirile pline de mulţumire ale celor care, pe de altă parte, îşi doreau din tot sufletul un ghem de blană.

1. La început a spus „nu-l putem ţine”, dar acum lucrează la computer cu pisica dormind pe umăr.

Imagine: pinche_whey/reddit

2. „Nu vor exista câini în casa asta”, a spus el, apoi a construit un loc de joacă doar pentru căţeluşul său zâmbitor.

Imagine: yare/twitter

3. „Acest câine este prea mic. Nu-mi place. Nici măcar nu este un câine adevărat! Un an mai târziu…”

Imagine: Lady_DudeBro / Reddit

4. El nu şi-a dorit un câine de companie, dar acum îl ia oriunde merge şi îl implică în fiecare zi în majoritatea treburilor sale.

Imagine: anniewolfe/reddit

5. Acest bărbat a trecut de la „Nu vreau animale de companie” la a purta pisica în braţe spre culcuş când vine ora de somn.

Imagine: laurieatari/reddit

6. Înainte nu suporta pisicile. Câteva luni mai târziu, fiica lui i-a găsit într-un moment de maximă tandreţe.

Imagine: euqirnehBR97/reddit

7. Acest tată şi-a îmbrăcat „câinele pe care nu l-a vrut” în rochia pe care o purta fiica lui în copilărie. Un nou copil a intrat în casă.

Imagine: pleasecreatemyacc/reddit

8. Nici acest bărbat nu voia un câine şi era ferm pe poziţie. După câteva luni, fiul a ajuns să îi găsească deseori în această ipostază.

Imagine: milleepthesheep/reddit

9. Tatăl care nu şi-a dorit o pisică îi arătă acum fiecare achiziţie, deoarece „pisica vrea să vadă ce cumpărături am mai făcut”.

Imagine: rubin/twitter

10. Acest tată stă în fotoliu în fiecare seară şi cântă la chitara pentru pisicile pe care nu şi le-a dorit niciodată în casă.

Imagine: xoscaro/reddit

11. Nu doar un animal de companie, ci două: unul pe picioare şi altul lângă fotoliu. Dar la început nici nu a vrut să audă de aşa ceva.

Imagine: kassiebby1124/reddit

12. Tata susţine că nu-i place câinele pe care îl au în casă, dar a construit pentru el această noptieră prevăzută cu un mic culcuş în interior.

Imagine: agentoftheotherside/reddit

13. Tata tocmai spusese „ia imediat pisica asta din patul meu”, dar acum cutreieră împreună pe tărâmul viselor.

Imagine: psychedelic666/reddit

14. Potrivit acestui bărbat, câinele nu ar fi trebuit niciodată să se urce în maşină sau în patul său. Credeţi că încă mai este convins de asta?

Imagine: queen_maz/reddit

15. Soţia şi-a dorit din toată inima un câine, dar soţul s-a opus: acum patrupedul petrece mai mult timp cu el decât cu ea. Oare se va răzgândi?

Imagine: doowle/reddit

16. Iată şi femeia care nu a vrut să vadă picior de câine în casa ei. Dar cum poţi rezista în faţa acestei priviri? Pur şi simplu nu poţi.

Imagine: momswhodidnotwantpets/reddit

17. Chiar şi acest soţ a fost categoric… dar câinele face totul pentru a-i schimba părerea. Şi chiar reuşeşte.

Imagine: lemongrass29/reddit

Decizia lor părea de neclintit. Cu toate acestea, o pereche de ochi dulci, două urechi păroase, o alintare şi o mângâiere sunt suficiente pentru a schimba părerea chiar şi acelor persoane cu inimi despre care am fi crezut că sunt făcute din piatră.

Ţi-a plăcut acest articol?