LiveBiz
Mieunatul pisicii conduce poliţia la o femeie dispărută în vârstă de 83 de ani care căzuse într-o râpă

Mieunatul pisicii conduce poliţia la o femeie dispărută în vârstă de 83 de ani care căzuse într-o râpă

LiveBiz » Animale » Mieunatul pisicii conduce poliţia la o femeie dispărută în vârstă de 83 de ani care căzuse într-o râpă

Este întotdeauna minunat să ai alături un animal de companie loial. Animalele au instincte grozave şi pot trece la acţiune pentru a vă ajuta dacă intraţi într-o situaţie fără ieşire.

Cum este şi cazul unei pisici isteţe, care este considerată o eroină pentru că a salvat viaţa stăpânei sale în vârstă de 83 de ani, după ce femeia a căzut într-o râpă.

Pe 14 august, Poliţia din Bodmin, comitatul Cornwall, Anglia, a început căutarea unei femei în vârstă dispărută în zonă. Dar nu a durat mult până când oamenii legii au făcut o descoperire uimitoare, mulţumită ajutorului venit din cel mai neaşteptat loc.

Se pare că o localnică a auzit o pisică mieunând neîncetat la marginea unei plantaţii de porumb.

Piran the Hero! 🦸🏼‍♂️ 🐈‍⬛

Publicată de Bodmin Police pe Luni, 16 august 2021

Curând, vecina şi-a dat seama că pisica, pe nume Piran, aparţinea femeii dispărute – şi încerca să o alerteze despre locul în care se afla.

Se pare că femeia de 83 de ani căzuse într-o râpă aflată lângă câmpul din apropierea casei sale.

„Femeia în vârstă alunecase aproximativ 20 de metri într-o zonă destul de abruptă, cu acces dificil şi teren denivelat”, a scris Poliţia din Bodmin.

Publicată de Bodmin Police pe Sâmbătă, 14 august 2021

Odată cu localizarea femeii dispărute, Poliţia din Bodmin şi Serviciul de Pompieri din Cornwall au venit rapid în ajutor pentru a o salva din râpă.

După ce a fost scoasă la suprafaţă, Ambulanţa Aeriană Cornwall a transportat-o ​​de urgenţă spital. Se pare că starea femeii era stabilă şi, potrivit unei actualizări, a fost dispusă să rămână internată pentru investigaţii amănunţite şi îngrijiri medicale.

„Un mare ‘BRAVO’ pentru toate serviciile de urgenţă care au colaborat la această salvare şi pentru pisica Piran”, a declarat vecina pentru BBC. „Dacă nu era animalul de companie al femeii, finalul cu siguranţă ar fi putut fi mult mai trist.”

Publicată de Bodmin Police pe Sâmbătă, 14 august 2021

În timp ce echipajele de salvare şi-au făcut pe deplin datoria, Piran merită lăudată pentru că i-a salvat viaţa proprietarei sale. Având în vedere vârsta femeii, este uşor de bănuit cum lucrurile ar fi putut să meargă într-o direcţie nefericită dacă pisica nu ar fi alertat vecinii.

Acum, pisica este considerată o adevărată eroină: „Piran a salvat ziua!” – a scris într-o postare Poliţia din Bodin.

Piran merită toate aprecierile! Ce pisică isteaţă!

Ţi-a plăcut acest articol?