LiveBiz
Bărbatul şi-a luat Pitbull-ul şi l-a abandonat la un adăpost doar pentru că soţia urma să mai aibă un copil

Bărbatul şi-a luat Pitbull-ul şi l-a abandonat la un adăpost doar pentru că soţia urma să mai aibă un copil

LiveBiz » Animale » Bărbatul şi-a luat Pitbull-ul şi l-a abandonat la un adăpost doar pentru că soţia urma să mai aibă un copil

Adopţia unui animal de companie reprezintă un angajament pentru tot restul vieţii lui. Trecând prin schimbări cum ar fi mutatul, naşterea unui copil sau un nou loc de muncă, prietenii noştri necuvântători ar trebui să rămână parte din vieţile noastre.

Din păcate există şi oameni care nu-şi tratează animalele cu dragostea şi respectul pe care le merită. Sunt persoane care se plictisesc de câinii lor, ca şi cum ar fi nişte piese vechi de mobilier şi cred că oricând pot să-i abandoneze. Citiţi mai jos impresionanta poveste a lui Freshy:

Lui Freshy îi plăcea totul la familia lui mare şi zgomotoasă. Iubea să stea împreună cu cei patru copii ai proprietarilor săi şi se bucura, de asemenea, să se joace cu ceilalţi doi câini ai familiei şi cu pisica lor. Freshy era mereu bucuros să-şi arate afecţiunea şi niciodată nu se plictisea să le ofere pupici tuturor!

Alana Guerrini / Facebook

În octombrie 2018, stăpâna lui Freshy a aflat că este însărcinată cu cel de-al cincilea copil. Proprietarii lui Freshy au decis că locuinţa lor urma să devină neîncăpătoare şi şi-au propus să scape de unul dintre câini. Deoarece Freshy era cel mai tânăr dintre ei, aceştia au hotărât să-l înlăture. L-au abandonat într-un adăpost din Brooklyn, un loc în care avea şanse foarte mari să fie rapid eutanasiat.

În timp ce Freshy privea noua sa locuinţă din beton rece, expresia sa veselă dispăruse complet, fiind înlocuită de teamă – Freshy părea că-şi dăduse seama că nu se va mai întoarce niciodată acasă.

Julie Carner / Facebook

Voluntarii adăpostului s-au îndrăgostit de prietenosul Freshy şi au vrut cu disperare să-l plaseze într-un loc sigur. Voluntara Julie Carner, a postat detalii despre Freshy pe pagina ei de Facebook, sperând că cineva va veni să-l salveze înainte de a fi ucis.

„Freshy iubeşte să fie îmbrăţişat şi ţinut în braţe, îi plac plimbările prin cartier şi jocurile alături de stăpâni”, a scris Carner. „Când vine vorba de lucruri pe care le căutaţi la un câine, Freshy pare să bifeze toate căsuţele. Singura casetă goală pe care o are este o familie fericită şi iubitoare. Ar putea fi al tău?”

Julie Carner / Facebook

Freshy trebuia să fie eutanasiat pe 11 octombrie 2018 la ora 17:00. În mod miraculos, o organizaţie de salvare numită Eleventh Hour Rescue a auzit despre Freshy cu doar câteva ore înainte ca acest lucru să se întâmple. Aceştia au contactat de urgenţă adăpostul, spunând că vor să-l ia de acolo şi să aibă grijă de el până îi vor găsi un cămin permanent.

Alana Guerrini / Facebook

La ora 16:59, Alana Guerrini, o reprezentantă a Eleventh Hour Rescue, a primit un apel din partea adăpostului prin care i s-a confirmat că poate veni să îl ridice pe Freshy.

Guerrini şi fiul ei s-au deplasat la adăpost pentru a lua câinele – pe care au decis să-l numească de acum înainte Stormy. În timpul călătoriei cu maşina spre casa lui Guerrini, Stormy a stat numai în braţele fiului ei. Patrupedul era nespus de fericit că ieşise din adăpost!

 

Posted by Alana Guerrini on Friday, October 12, 2018

Când Guerrini şi Stormy au ajuns acasă, pisica familiei îi aştepta la uşa din faţă. Felina era un pic nervoasă şi s-a repezit să-l atace pe Stormy, însă în loc să reacţioneze, câinele doar a clipit şi a plecat, fără să fie deranjat. Guerrini a fost uimită să vadă cu cât calm a tratat situaţia şi atunci şi-a dat seama că Stormy era cu adevărat un animal de familie grozav.

Alana Guerrini / Facebook

Odată cu trecerea timpului, Stormy a dovedit mereu că este un câine blând.

„În timp ce se pregătea de somn, alături de fiul meu, amândoi au decis că vor să se mai joace un pic”, a scris Guerrini pe Facebook. „S-au luptat puţin şi când mâna băiatului a intrat accidental în gura lui Stormy, acesta s-a retras foarte repede şi cu grijă, astfel încât să nu-i facă vreun rău băiatului.”

Alana Guerrini / Facebook

Stormy este un câine prietenos care îi iubeşte pe toţi! Sperăm ca acest patruped adorabil să-şi găsească curând o familie iubitoare şi căminul mult visat.

Distribuiţi acest articol dacă sunteţi de acord că Stormy merita şansa la o viaţă mai bună.

Ţi-a plăcut acest articol?