LiveBiz
Medicul veterinar salvează câinele abandonat din mijlocul unei şosele aglomerate

Medicul veterinar salvează câinele abandonat din mijlocul unei şosele aglomerate

LiveBiz » Animale » Medicul veterinar salvează câinele abandonat din mijlocul unei şosele aglomerate

Este revoltător să vedem cum unii oameni au tăria să-şi abandoneze prietenii patrupezi în cel mai crud mod posibil. Când un căţeluş a fost lăsat în voia sorţii pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, un şofer şi-a riscat propria viaţă pentru a încerca să-l salveze.

Ovidiu Roşu, este un medic veterinar care nu s-a gândit de două ori să oprească maşina şi să salveze un căţeluş care plângea pentru că era îngrozit de frică în mijlocul şoselei.

Vehiculele circulau cu viteză mare şi era doar o chestiune de timp până când căţelul să fi fost acroşat. Ovidiu ştia că trebuie să acţioneze rapid!

În videoclipul de mai jos, îl putem vedea pe acesta calculându-şi mişcările în timp ce încerca să sară parapetul de siguranţă care desparte cele două sensuri de mers. Câteva momente mai târziu, bărbatul curajos reuşeşte să ajungă la căţeluş.

Cu toate acestea, căţelul înspăimântat refuza să se mişte. Ovidiu încearcă să-i câştige încrederea, dar patrupedul este încă speriat şi situaţia este foarte delicată. Apoi apucă căţeluşul de ceafă şi traversează rapid autostrada evitând vehiculele ce rulau cu viteză.

După această salvare plină de suspans, Ovidiu a luat câinele acasă şi i-a acordat tot ajutorul necesar. Acum se numeşte „Berta” şi aşteaptă ca cineva să o adopte şi să-i ofere toată dragostea de care are nevoie.

Urmăriţi videoclipul pentru a viziona momentul salvării:

Ţi-a plăcut acest articol?