LiveBiz
Câinele şi-a iubit atât de mult proprietara, încât a decis să părăsească această lume în aceeaşi zi cu ea

Câinele şi-a iubit atât de mult proprietara, încât a decis să părăsească această lume în aceeaşi zi cu ea

LiveBiz » Animale » Câinele şi-a iubit atât de mult proprietara, încât a decis să părăsească această lume în aceeaşi zi cu ea

Nu este un secret faptul că atunci când avem un animal de companie, mulţi ajungem să îl tratăm ca pe un membru cu drepturi depline al familiei. El ocupă un loc cu totul special, determinând crearea unei legături de prietenie ce nu poate fi nicicând distrusă.

Povestea lui Cuckoo şi a proprietarei sale ne face să credem că iubirea adevărată poate exista pentru totdeauna, chiar şi dincolo de moarte.

Proprietara lui Cuckoo era o bunică blândă în vârstă de 96 de ani.

Anunţ

Cuckoo, un frumos patruped în vârstă de 15 ani, a ajuns la Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Vilagarcía de Arousa din Pontevedra (Spania).

Bătrâna doamnă nu a mai putut avea grijă de câinele ei credincios şi l-a lăsat în grija rudelor după ce a fost internată într-un cămin pentru vârstnici.

Iubirea proprietarei faţă de câinele său a fost atât de mare, încât, în mai multe rânduri, a cerut să fie transportată de la cămin pentru a-şi vedea adorabilul animal de companie.

Cât încă era în putere, bunica a avut grijă nu numai de Cuckoo, ci şi de alte animale care trăiau pe stradă.

Însă rudele sale nu au mai putut avea grijă de câine şi l-au predat asociaţiei pentru protecţia animalelor la începutul acestui an. De curând însă, ceva cu totul surprinzător avea să-i lase pe toţi fără cuvinte. Fără niciun avertisment, Cuckoo a fost găsit fără suflare.

Ángeles Cifuentes, preşedinta asociaţiei, este cea care şi-a dat seama că patrupedul nu a dat niciun semn. Ea spune că, deşi moartea unui câine provoacă tristeţe întregului personal, nu este ceva neobişnuit

Dar ceva cu adevărat uimitor s-a întâmplat în cazul lui Cuckoo, lucru care i-a impresionat pe toţi cei din asociaţie.

Proprietara sa a murit în aceeaşi zi în care Cuckoo şi-a dat ultima suflare. Acest lucru a emoţionat-o atât de profund pe preşedinta asociaţiei, încât a decis să spună povestea celor doi pe reţelele de socializare.

„Când am aflat că proprietara a murit în aceeaşi zi cu Cuckoo, am fost copleşiţi. Am simţit fiori reci pe şira spinării. Credem că el a plecat înaintea ei pentru a o ghida.”

Poate că patrupedul a plecat înainte pentru a-şi îndruma proprietara pe tărâmul de dincolo, unde cu siguranţă se vor recunoaşte şi vor continua să se bucure de aceleaşi clipe frumoase pe care le-au avut şi în timpul vieţii.

Câinii sunt adevăraţi îngeri, care odată ce le câştigi încrederea, îţi vor arăta cea mai curată şi sinceră dragoste.

Distribuiţi această poveste pentru ca toată lumea să afle despre Cuckoo şi proprietara lui, un exemplu de loialitate şi dragoste nemărginită.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate