LiveBiz
Fotografa dă naştere unor gemeni, unul de culoare şi altul albinos – iar pozele cu ei sunt fermecătoare

Fotografa dă naştere unor gemeni, unul de culoare şi altul albinos – iar pozele cu ei sunt fermecătoare

LiveBiz » Familie » Fotografa dă naştere unor gemeni, unul de culoare şi altul albinos – iar pozele cu ei sunt fermecătoare

Fiecare copil născut este frumos în felul lui. Nu contează culoarea, rasa sau religia; nici măcar nu contează cine sunt părinţii sau ce au fost în stare să facă în timpul vieţii lor.

Şi totuşi există unii bebeluşi care sunt cu adevărat unici; care ies cu adevărat în evidenţă. Gemenii fotografei nigeriano-canadiene Judith Nwokocha se încadrează perfect în această categorie şi sunt cu adevărat speciali.

Kamis, fiul lui Judith, are pielea, părul şi ochii de culoare închisă. La polul opus, Kachi, sora lui geamănă, este albinoasă.

„Îmi amintesc că am fost la prima ecografie când mi-au spus ‘- Ai un copil’ iar eu le-am răspuns ‘- Nu, am doi’, ştiam asta fără îndoială”, a explicat Judith.

„La cel de-al doilea control s-a văzut clar că avem gemeni – dar mi s-a spus că ar putea avea sindromul Down.”

„La 7 săptămâni, Kachi era mereu în urmă, era foarte mică, nu mai creştea. Îmi amintesc că doctorii mi-au spus că s-ar putea să nu ajungă la finalul sarcinii – sunt atât de recunoscătoare că a făcut-o.”

„Ea nu a plâns iniţial, aşa că mă gândeam ce se va întâmpla, ce am să mă fac?”

„Am fost şocată – am crezut că mi-au adus copilul altcuiva, nu am crezut că este a mea.”

După ce a digerat şocul, Judith a recunoscut: „M-am bucurat că era perfectă – ambii copii erau sănătoşi şi mi-am dat seama că am fost stresată degeaba.”

„În afara faptului că are o culoare diferită, Kachi arată exact ca mine.”

Într-adevăr, în afară de pielea sensibilă şi unele probleme cu vederea, Kachi este o fetiţă perfectă. Sigur, ea întoarce unele priviri pe stradă, dar Judith nu face din asta o problemă şi nici nu ar trebui.

Ea a continuat: „Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că voi creşte o fetiţă cu albinism – eram foarte îngrijorată de ceea ce aveau să spună oamenii, nu este un lucru des întâlnit să ai un copil albinos şi un altul de culoare.”

„De asemenea, eram tristă şi îngrijorată de cum va fi primită de societate, cum o vor trata oamenii.”

În ceea ce-i priveşte pe gemeni, Judith spune că au o relaţie frate-soră plină de iubire, iar mama lor crede că „nu au observat nimic diferit”.

Nu ştim care este părerea voastră, dar noi credem că gemenii lui Judith sunt extrem de frumoşi, dar şi extrem de norocoşi să se aibă unul pe altul!

Distribuiţi acest articol dacă şi voi credeţi că Kamis şi Kachi sunt frumoşi! Haideţi să răspândim puţină dragoste astăzi!

Ţi-a plăcut acest articol?