LiveBiz
Tatăl îşi lasă pentru 10 minute fiica de 3 ani singură în bucătărie: ea mănâncă 18 porţii de iaurt

Tatăl îşi lasă pentru 10 minute fiica de 3 ani singură în bucătărie: ea mănâncă 18 porţii de iaurt

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tatăl îşi lasă pentru 10 minute fiica de 3 ani singură în bucătărie: ea mănâncă 18 porţii de iaurt

Cât de grea este „meseria” de părinte? Sunt cei cărora li se pare mai mult sau mai puţin firesc dar, în general, nimeni nu se naşte ştiind exact cum să se comporte ca adult în astfel de situaţii. Desigur, atunci când devii părinte, nu trebuie doar să faci faţă situaţiilor dificile, se întâmplă şi o mulţime de lucruri amuzante – mai ales în primii ani, când ai de-a face cu copii mici care învaţă încet să se integreze în lumea înconjurătoare. Arron Jeff Whysall din Nottingham, este tatăl a doi copii, printre care şi micuţa Olivia în vârstă de 3 ani, o fetiţă foarte deşteaptă, care şi-a luat tatăl prin surprindere atunci când a decis să mănânce 18 porţii de iaurt într-un timp foarte scurt.

Tatăl Arron o lăsase pe micuţa Olivia aşezată la masa din bucătărie când a ieşit în grădina să rezolve nişte probleme. După 10 minute, revine în casă şi se trezeşte în faţa unui spectacol tragicomic: micuţa Olivia stând la masă, cu 18 cutii de iaurt goale.

„Olivia, le-ai mâncat pe toate?” întreba tatăl său neîncrezător. Fetiţa, cu un strop de mândrie şi cu o lingură într-o mână, răspunde: „Da”. Văzând-o, se pare că în mod sigur şi-ar fi dorit mai mult.

După ce şi-a revenit din şoc şi s-a asigurat că acele cutii cu iaurt nu au fost folosite pentru „pictură” pe pereţi, tatăl a imortalizat această scenă memorabilă. Fotografia a devenit virală, generând chicoteli şi chiar accese de râs. Într-adevăr, privind chipul încrezător al micuţei Olivia, îţi este imposibil să nu zâmbeşti.

Ţi-a plăcut acest articol?