LiveBiz
Câinele care a trăit într-un subsol părăsit este găsit într-o stare deplorabilă – Salvarea lui este impresionantă

Câinele care a trăit într-un subsol părăsit este găsit într-o stare deplorabilă – Salvarea lui este impresionantă

LiveBiz » Animale » Câinele care a trăit într-un subsol părăsit este găsit într-o stare deplorabilă – Salvarea lui este impresionantă

Să ai răbdarea, curajul şi perseverenţa de a oferi o nouă şansă la viaţă unui animal aflat în mare nevoie sunt mai întâi de toate calităţile unui bun cetăţean şi totodată ale unui mare iubitor de animale.

Le suntem recunoscători tuturor „îngerilor” de pe Pământ care fac mai mult decât posibilul pentru a ajuta animalele greu încercate de soartă.

Animal Aid Unlimited este una dintre organizaţiile de salvare a animalelor, ai cărei voluntari înfăptuiesc adevărate miracole. Echipa de salvare a aflat despre un câine care trăia în condiţii precare, dar nu era pregătită pentru ceea ce avea să descopere în acel subsol abandonat.

Câinele prezentat în aceste imagini suferea de scabie, era plin de răni şi în plus avea numeroase cruste şi leziuni inflamate care îi provocau dureri greu de suportat.

Dar datorită unor oameni cu suflet mare şi dragostei deosebite cu care au îngrijit bietul animal, acest patruped a suferit o transformare uimitoare şi a primit şansa la o viaţă fericită.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea atât momentul salvării, cât şi impresionanta sa transformare.

Distribuiţi această poveste deosebită pentru a-i încuraja şi pe alţii să ajute animalele aflate în nevoie!

Ţi-a plăcut acest articol?