LiveBiz
Băieţelul de 2 ani organizează o petrecere de rămas bun pentru cel mai bun prieten al său, gunoierul

Băieţelul de 2 ani organizează o petrecere de rămas bun pentru cel mai bun prieten al său, gunoierul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băieţelul de 2 ani organizează o petrecere de rămas bun pentru cel mai bun prieten al său, gunoierul

Micuţul Deacon a trebuit să-şi ia rămas bun de la cel mai bun prieten al său, O’Dee, deoarece familia sa se mută într-o casă nouă. Momentul s-a transformat într-o scenă înduioşătoare pe care mama lui nu o va uita niciodată.

De multe ori copiii admiră adulţii, fie că este vorba de părinţi, profesori, ofiţeri de poliţie sau supereroi de la televizor. Dar un copil de doi ani are un model cu totul special – pe nimeni altul decât pe gunoierul familiei sale.

Deacon Ross este un copil adorabil din East Dallas, Texas. Cel mai bun prieten al lui este O’Dee, un lucrător de la salubritate care vine în fiecare vineri să ridice gunoiul menajer.

Cei doi au devenit prieteni foarte buni, iar băieţelului îi face o deosebită plăcere să-l întâlnească. Videoclipul care surprinde petrecerea surpriză de rămas bun a devenit viral peste noapte.

Imagine: Captură de ecran YouTube – USA TODAY

Ştim cu toţii că majoritatea copiilor sunt prietenoşi, amabili şi altruişti. Ei văd binele în tot şi în toate. Vă prezentăm în continuare povestea unui bărbat modest care cu greu îşi reţine lacrimile când vede cât de mult valorează în ochii unui copil cu care s-a împrietenit. Este o prietenie atât de frumoasă, încât tuturor ne-ar plăcea să o avem.

Chipul lui Deacon se luminează de îndată ce vede camionul lui O’Dee.

Imagine: Captură de ecran YouTube – USA TODAY

Potrivit mamei, Deacon nu îşi poate reţine entuziasmul când ştie că vine ziua de vineri. Şi nu datorită faptului că weekendul este aproape, ci pentru că maşina de gunoi îşi face apariţia în cartier, îndreptându-se spre strada lui Ross. Gunoierul local O’Dee trece mereu pe la casa lui Deacon. Se salută cu pumnul şi vorbesc puţin.

Imagine: Captură de ecran YouTube – USA TODAY

O’Dee este primul prieten al lui Deacon şi de aceea îi este atât de apropiat.

Lucrătorul de la salubritate i-a făcut, fără îndoială, o impresie grozavă copilului, deoarece Deacon îl aşteaptă cu nerăbdare în fiecare vineri. Cu toate acestea, videoclipul prezintă o mică petrecere organizată în cinstea lui O’Dee.

Imagine: Captură de ecran YouTube – USA TODAY

Viaţa se schimbă pentru familia lui Deacon.

Pentru că Deacon este pe cale să aibă un frăţior mai mic, familia a cumpărat o casă mai mare şi a luat decizia de a se muta. Micul Deacon are deja o surioară mai mare, iar cel de-al treilea copil i-a făcut să aleagă o casă în afară traseului obişnuit al lui O’Dee.

Ca întotdeauna, Deacon îl salută pe O’Dee şi îi sare în braţe. Priviţi momentul adorabil în care copilul îl vede pe O’Dee! Felul în care îşi flutură fericit braţele minuscule în aer este de nepreţuit.

Imagine: Captură de ecran YouTube – USA TODAY

Summer Ross, mama lui Deacon a declarat pentru WFAA:

„Nu cred că înţelege cu adevărat că aceasta ar putea fi ultima dată când îl vede pe O’Dee.”

Ei bine, probabil că nu, dar să sperăm că Deacon şi O’Dee se vor întâlni din nou în viitor. O astfel de prietenie nu ar trebui să se încheie.

Imagine: Captură de ecran YouTube – USA TODAY

Dar sentimentele sunt reciproce. Şi Deacon îi va lipsi mult lui O’Dee.

Bărbatul a spus că nu ştia cât de mult i-a plăcut băiatului compania lui. Pur şi simplu îi plăcea de fiecare dată când se întâlneau să vorbească cu Deacon, dar afecţiunea băiatului a crescut enorm. „O să-mi fie dor de el”, a spus O’Dee.

Pe lângă petrecerea de rămas bun, mama lui Deacon a pregătit un coş plin cu bunătăţi şi cadouri pentru cel mai bun prieten al fiului său, apoi şi-au luat la revedere unul de la celălalt.

Părinţii copilului se gândesc chiar să-şi numească copilul mult aşteptat O’Dee, în onoarea primului prieten al lui Deacon.

„Deja i-a ales un nume”, a spus mama lui Deacon, referindu-se la menţionarea constantă de către fiul ei a numelui O’Dee.

Imagine: Captură de ecran YouTube – USA TODAY

Putem spune fără să greşim că Deacon creşte într-o familie grijulie şi plină de dragoste. Suntem mândri de Summer pentru că preţuieşte prima prietenie a fiului ei. Gestul amabil al familiei l-a mişcat profund pe O’Dee.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea cum Deacon îşi ia rămas bun de la cel mai bun prieten al său, gunoierul. E atât de drăgălaş!

 

Ţi-a plăcut acest articol?