LiveBiz
Un biet tată construieşte un trenuleţ pentru a-şi distra cei trei copii: un mod de a trăi viaţa cu zâmbetul pe buze

Un biet tată construieşte un trenuleţ pentru a-şi distra cei trei copii: un mod de a trăi viaţa cu zâmbetul pe buze

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un biet tată construieşte un trenuleţ pentru a-şi distra cei trei copii: un mod de a trăi viaţa cu zâmbetul pe buze

Ce nu ar face un tată pentru copiii lui? Chiar dacă de multe ori viaţa nu este aşa cum ne dorim şi fiecare zi este o luptă pentru a pune ceva pe masă, zâmbetele nu trebuie să lipsească niciodată în familie, mai ales când sunt şi copii implicaţi. Iar un tată cum este protagonistul acestor imagini frumoase poate fi cel mai bun model de urmat!

imagine: Voces de Paraiso / Facebook

Imaginile care fac înconjurul lumii au fost publicate pe Facebook pe pagina Voces de Paraìso şi prezintă un tată cu totul special, care locuieşte în Yucatán, Mexic, împreună cu cei trei copii ai săi. Bărbatul se confruntă cu mari dificultăţi financiare, aşa că cel mai probabil nu îşi poate permite o viaţă confortabilă care să le ofere celor trei copii ai săi tot ce le-ar trebui. Dar chiar şi aşa, pentru a nu face viaţa de zi cu zi şi mai grea şi mai tristă, acest tată a avut o idee genială şi foarte distractivă…

imagine: Voces de Paraiso / Facebook

A construit un tren adevărat din materiale reciclate şi a legat micile „vagoane” cu o frânghie rezistentă ataşată de spatele motocicletei sale. Făcând asta, a realizat un vis pentru cei trei copii ai săi: în ciuda vieţii dificile, acum tatăl şi copiii pot merge pe străzile oraşului mexican la bordul unui trenuleţ construit cu puţine materiale, dar cu multă, multă dragoste. Iar pentru cei trei copii ai săi, nu există distracţie mai mare: în fiecare zi pot visa că se îmbarcă într-un tren la clasa întâi, uitând pentru o clipă tristeţea şi sărăcia cotidiană în care trăiesc.

imagine: Voces de Paraiso / Facebook

Uneori este nevoie de foarte puţin pentru a-ţi face copiii fericiţi şi, aşa cum spun cei de la Voces de Paraìso, comentând aceste imagini frumoase şi emoţionante: „Când un tată vrea să-şi vadă familia fericită, nu există piedici. Acest bărbat în fiecare după-amiază umblă pe străzile oraşului trăgând cu motocicleta sa trenul improvizat şi ingenios făcut din butoaie de metal.”.

Se pare că este perfect adevărat că de cele mai multe ori nu banii sunt cei care aduc fericirea!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate