LiveBiz
Angajata de la restaurant se apropie de un client în vârstă, dar nu ştia că gestul său este înregistrat pe ascuns

Angajata de la restaurant se apropie de un client în vârstă, dar nu ştia că gestul său este înregistrat pe ascuns

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Angajata de la restaurant se apropie de un client în vârstă, dar nu ştia că gestul său este înregistrat pe ascuns

Mulţi oameni îi definesc pe tinerii din zilele noastre drept „Generaţia Pierdută”. În unele cazuri, afirmaţia este cât se poate de adevărată, deoarece mulţi tineri nu apreciază sau nu respectă persoanele în vârstă.

Cu toate acestea, angajata pe care o veţi vedea în continuare vă va restabili încrederea în umanitate. Ea a decis să facă ceva absolut minunat pentru un bătrân care era în restaurant… din fericire, şefa sa era chiar în spatele bătrânului şi a surprins întreaga scenă, împărtăşind-o ulterior pe internet.

Acum, atitudinea tinerei face înconjurul lumii dintr-un motiv cât se poate de emoţionant!

WSMV

Ca de obicei, Evoni Williams, în vârstă de 18 ani, lucra la Waffle House din Houston într-o zi de sâmbătă. În timpul turei sale, a văzut un om în vârstă şi alături de el un tub de oxigen. Bătrânului îi era greu să folosească cuţitul pentru a-şi tăia mâncarea. Mâinile sale nu aveau nicio putere, aşa că Evoni a hotărât să-l ajute!

„Fără ezitare, ea a luat farfuria şi a început să taie din bucata de şuncă”, a mărturisit Laura Wolf, proprietara unităţii. Femeia a fost atât de emoţionată de acţiunea angajatei, încât a postat o imagine pe Facebook. „Acest lucru poate părea un gest neînsemnat, dar pentru acest om în vârstă, cu siguranţă a însemnat enorm”, a continuat ea.

„Îţi mulţumesc pentru mi-ai adus în atenţie acest act de bunătate şi empatie la început de zi, în timp ce totul în lume pare atât de negativ”, a concluzionat ea.

WSMV

La o săptămână după ce şefa lui Evoni a povestit întâmplarea pe Facebook, aceasta a fost distribuită de peste 40.000 de ori. În plus, imaginea a emoţionat şi conducerea „Texas Southern University School ”, care a decis să-i ofere lui Evoni o bursă de studiu în valoare de 16.000 de dolari.

A fost un dar ce i-a schimbat viaţa lui Evoni, care a absolvit liceul în mai 2017 şi de atunci lucrează la acest restaurant pentru a strânge bani pentru colegiu. Ea a spus că a fost onorată de donaţia şi laudele pe care le-a primit, dar mărturiseşte cu modestie că gestul ei nu a fost ceva neobişnuit.

WSMV

„Am aflat că am fost fotografiată abia câteva ore mai târziu”, a spus Evoni. Potrivit tinerei de 18 ani, ea a vrut doar să-l ajute pe bătrân. „Este ceva ce aş face pentru oricine”, a adăugat ea.

De multe ori, viaţa agitată si problemele cotidiene ne fac să pierdem din vedere momente speciale de omenie şi altruism. Dacă ne-a fost dat să fim înzestraţi cu sentimente şi trăiri, oare ce  ne împiedică să dăruim bunătate, atenţie şi recunoştinţă?

Distribuiţi acest act minunat de bunătate tuturor prietenilor şi familiei!