LiveBiz
Câinele abandonat pe un teren viran imploră din toată fiinţa lui oamenii să-l salveze

Câinele abandonat pe un teren viran imploră din toată fiinţa lui oamenii să-l salveze

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat pe un teren viran imploră din toată fiinţa lui oamenii să-l salveze

Charlie era un câine vagabond care trăia din bunătatea şi mila străinilor. Iubea oamenii, deşi a fost găsit într-o zonă cunoscută ca fiind locul preferat pentru abandonul câinilor nedoriţi.

Dar într-una din zile, bietul animal a întrezărit o rază de speranţă când o echipă de salvare a sosit la faţa locului şi viaţa lui era pe cale să se schimbe.

„Aspropyrgos este o suburbie industrială de la periferia Atenei şi totodată un teren viran. Ellie, Laura şi cu mine am petrecut o zi întreagă acolo, mergând cu un voluntar local care salvează, hrăneşte şi îngrijeşte zeci de câini fără stăpân.” – a scris Valia Orfanidou, fondatoarea organizaţie TheOrphanPet, Grecia.

„Unul dintre ei era Charlie, care tocmai fusese abandonat acolo şi care era prea iubitor pentru a fi ignorat. El ne-a implorat în toate felurile să-l luăm cu noi şi în cele din urma chiar asta am făcut.”

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a descoperi restul poveştii de salvare a lui Charlie, spusă din perspectiva „câinelui”. Valia spune: „Charlie este doar un câine, însă dacă ar putea vorbi, ar face-o de minune.”

Aproape că îi auzi vocea când te priveşte cu ochii lui frumoşi, uriaşi, aşa că l-am făcut să-şi spună propria poveste. Animalele merită oricum să aibă propria voce!”

Ţi-a plăcut acest articol?