LiveBiz
Câinele deprimat şi abandonat pe străzi renunţase la viaţă până când este salvat şi depăşeşte toate aşteptările

Câinele deprimat şi abandonat pe străzi renunţase la viaţă până când este salvat şi depăşeşte toate aşteptările

LiveBiz » Animale » Câinele deprimat şi abandonat pe străzi renunţase la viaţă până când este salvat şi depăşeşte toate aşteptările

Yankee ajunsese să-şi urască viaţa de câine fără adăpost pe străzile din Los Angeles. Câţiva vecini l-au hrănit cu mâncare ani de zile, dar nimeni nu a fost în măsură vreodată să-l ducă acasă.

Într-una din zile, vecinii au observat că Yankee stătea prăbuşit pe o alee şi încetase să se mişte, deşi era conştient. Acest lucru i-a îngrijorat pe toţi şi au decis să apeleze la o asociaţie de salvare a animalelor pentru a-i veni în ajutor.

În videoclipul de mai jos, îi putem vedea pe salvatorii „Hope For Paws” urmărindu-l pe Yankee şi întrebându-se dacă patrupedul este rănit sau bolnav. Dar în momentul în care vor să-i pună lesa norocoasă, Yankee se ridică şi se retrage către un perete pentru a evita salvatorii. Atunci echipa de salvare îşi dă seama de starea sufletească sfâşietoare a câinelui – bietul animal se săturase de viaţa de pe străzi şi pur şi simplu îşi pierduse dorinţa de a mai trăi.

Salvatorii îl conving pe Yankee să-i urmeze la maşină.

La clinica veterinară s-a confirmat că Yankee este destul de sănătos şi are nevoie doar de multă grijă şi dragoste pentru a face faţă stării sale deprimate. După ce s-au gândit la viitorul acestui câine fragil, salvatorii decid să-l transfere temporar într-o casă de plasament.

Salvatorii aveau speranţe în privinţa patrupedului, dar nu s-ar fi aşteptat niciodată ca băiatul familiei temporare să vindece inima frântă a câinelui aşa cum a făcut-o el! Dragostea pură a băiatului a motivat câinele să-şi găsească din nou pofta de viaţă şi să se transforme într-un câine iubitor. După ce acest videoclip a devenit viral, Yankee şi-a găsit propria casă pentru totdeauna! Acest copil este cu siguranţă un făcător de minuni pentru câinii deprimaţi!

Urmăriţi salvarea lui Yankee şi transformarea sa după ce l-a întâlnit pe acel băiat în videoclipul de mai jos!

Ţi-a plăcut acest articol?