LiveBiz
Aflată în mijlocul traficului, femeia deschide portiera maşinii şi salvează câinele abandonat

Aflată în mijlocul traficului, femeia deschide portiera maşinii şi salvează câinele abandonat

LiveBiz » Animale » Aflată în mijlocul traficului, femeia deschide portiera maşinii şi salvează câinele abandonat

Decizia de a adopta un câine este, fără îndoială, un gest minunat de bunătate şi dragoste faţă de animale. Înseamnă să îi redaţi demnitatea câinelui care odată a fost îndeajuns de ghinionist pentru a fi respins. Adopţia arată spiritul responsabil al celor care o înfăptuiesc, deoarece prin acţiunea lor protejează drepturile pe care ar trebui să le aibă toate animalele.

Un bun exemplu despre cum este să ai o inimă mare în piept, poate fi văzut în videoclipul de mai jos, surprins şi publicat de curând pe reţelele de socializare.

O şoferiţă a observat prezenţa unui căţeluş vagabond şi, fără să se gândească de două ori, l-a invitat în maşină pentru a-l adopta. Natura sa nobilă a făcut-o să staţioneze câteva momente pentru a ajuta bietul animal.

Persoana care a înregistrat acest gest spontan se afla în maşină din spate. De acolo, a putut asista la întreaga scenă, care a înduioşat inimile a mii de utilizatori de internet.

Momentul în care patrupedul se apropie de maşină este evident. Şi, după ce capătă puţină încredere, se lasă mângâiat, dând din coadă fericit.

„Există oameni care pur şi simplu nu pot rămâne indiferenţi când văd o altă fiinţă care are probleme”, a scris un internaut.

Odată ce câinele este suficient de aproape de maşină, şoferiţa îi face cu mâna şi deschide portiera pentru ca el să intre.

Cu toate acestea, la început căţeluşul se retrage temător. Ulterior, persoana care a filmat, împreună cu alţi martori pot fi auziţi încurajând animalul să accepte ajutorul.

„L-au mângâiat, uite, vor să-l lase să urce. Ce frumos!” – poate fi auzită una dintre persoanele din videoclip exclamând.

Acesta este încă un caz care dezvăluie importanţa adoptării voluntare a câinilor şi a altor animale de pe stradă. Atitudinea grijulie a acestei femei a reuşit să schimbe viaţa unei creaturi neajutorate.

Fiecare câine salvat din coşmarul trăit pe străzi va fi un tovarăş recunoscător şi loial de-a lungul vieţii sale, întrucât multe dintre aceste animale au îndurat abandonul şi cruzimea omului, dar ştiu să ierte şi să uite dacă sunt tratate cu puţină dragoste şi respect.

Ţi-a plăcut acest articol?