LiveBiz
Câinele abandonat îşi dorea atât de mult o familie care să-l adopte încât îi urmărea pe toţi oamenii până acasă

Câinele abandonat îşi dorea atât de mult o familie care să-l adopte încât îi urmărea pe toţi oamenii până acasă

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat îşi dorea atât de mult o familie care să-l adopte încât îi urmărea pe toţi oamenii până acasă

În Africa de Sud, din păcate, există o populaţie semnificativă de câini fără stăpân. Drept urmare, un grup de iubitori de animale a decis să ajute puii fără adăpost prin intermediul proiectului Dogbox. Aceştia ajută organizaţiile din zonă, creând canise, distribuind alimente şi pături.

Într-o zi, voluntarii Dogbox au găsit un căţeluş adorabil. Majoritatea câinilor fără adăpost sunt destul de timizi, dar nu şi acesta! El i-a urmărit fără oprire şi nu a renunţat… Echipa şi-a dat seama că acest patruped ar fi urmat pe oricine care era amabil, fiind disperat să-şi găsească o casă şi o familie care să-l adopte.

Voluntarii Dogbox au numit câinele Scribble, poate şi din cauză că şchiopăta. Când a fost evaluat de un medic veterinar, s-a stabilit că blănosul probabil a fost lovit de un om nemilos. Totul pentru că bietul patruped obişnuia să urmărească trecătorii, încercând să-şi găsească o casă.

Din fericire, piciorul lui Scribble a început să-şi revină, dar cei de la Sidewalk Specials mai aveau ceva de făcut pentru a-i completa viaţa. I-au făcut cunoştinţă cu realizatorii emisiunii TV Hills & Expresso Morning Show!

Show-ul l-a avut invitat pe adorabilul căţeluş, astfel încât el şi alţi câini de la Sidewalk Specials să-şi poată găsi casa mult dorită!

O familie din Johannesburg care urmărea emisiunea televizată s-a îndrăgostit iremediabil de Scribble. Pentru aceştia el s-a dovedit a fi câinele perfect!

Acum sunt toţi împreună şi Scribble nu va mai trebui să doarmă niciodată în frig sau ploaie! Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre această poveste plină de inspiraţie:

Ce transformare incredibilă !

Ţi-a plăcut acest articol?