LiveBiz
Căţeluşa este adoptată după ce disperată a urmărit camionul care i-a salvat puii

Căţeluşa este adoptată după ce disperată a urmărit camionul care i-a salvat puii

LiveBiz » Animale » Căţeluşa este adoptată după ce disperată a urmărit camionul care i-a salvat puii

Karlee Anderson, o mare iubitoare de animale din Jeju Island, Coreea de Sud, a aflat despre o situaţie în care câţiva căţeluşi trăiau într-o grămadă de lemne pe un şantier care urma să fie dezafectat.

Localnicii au încercat să captureze puii şi să-i scoată din acel loc periculos, dar micuţii erau foarte speriaţi şi nu aveau încredere în oameni. Au apelat la ajutorul lui Karlee care şi-a dat seama imediat ce are de făcut.

Karlee intrat şi a pus puţină mâncare şi apă, iar puii au început în cele din urmă să se apropie. Nu a mai durat mult până să le câştige complet încrederea.

Oamenii au reuşit să prindă toţi puii, dar nu au putut să-i ia de acolo ştiind că mama lor se ascunde pe undeva prin apropiere. Au hotărât să revină în zilele următoarele şi să continue căutarile.

Când în cele din urmă au găsit-o, era chiar mai speriată decât puii ei! Dar un vecin care s-a ocupat de hrănirea şi îngrijirea ei a avut o sugestie; El s-a oferit să ia puii, fiind convins că mama îl va urma.

Bărbatul a urcat puii în camionetă şi a pornit spre casa lui Karlee. Planul părea să funcţioneze! Fiind disperată să fie cât mai aproape de puii ei, mama a urmat camionul pe o distanţă de câţiva kilometri, cu câteva opriri pentru a-i da ocazia să bea apă şi să se odihnească.

Ajunsă la locuinţa lui Karlee, a fost nevoie de eforturi susţinute pentru a atrage căţeluşa speriată înăuntru. După aproximativ o săptămână, mama s-a simţit suficient de încrezătoare încât să intre şi să se relaxeze.

A fost atât de fericită că era în sfârşit alături de puii ei! Acest lucru ne dezvăluie puterea incredibilă a unei mame de a merge până la capătul lumii şi de a face tot ce este necesar pentru micuţii ei.

Mother Dog Chases After Car With Her Rescued Babies

This mother dog is chasing after her babies

Publicată de The Dodo pe Joi, 17 septembrie 2020

Ţi-a plăcut acest articol?