LiveBiz
Femeia conduce 10 ore pentru a adopta o pisică oarbă şi a-i oferi căminul mult dorit

Femeia conduce 10 ore pentru a adopta o pisică oarbă şi a-i oferi căminul mult dorit

LiveBiz » Animale » Femeia conduce 10 ore pentru a adopta o pisică oarbă şi a-i oferi căminul mult dorit

Această iubitoare de animale a condus zece ore pentru a oferi unei pisicuţe lipsite de vedere o nouă casă. După ce a fost adoptată, pisica a decis că cel mai bun prieten al său va fi un câine salvat.

Pisica Lime şi sora ei au fost salvate când aveau doar trei zile. Din păcate ochii săi nu se dezvoltaseră bine şi erau foarte infectaţi. Medicii nu erau siguri că va supravieţui în următoarele 48 de ore, dar din fericire a reuşit.

La scurt timp după aceea, Bryanna Rosario a văzut o fotografie cu Lime care îşi căuta un cămin permanent. Pisicuţa i-a amintit de o altă felină pe care o crescuse şi o iubise ani la rând, de asemenea, oarbă. Acea pisică murise de ceva vreme, dar alături de Bryanna trăise o viaţă frumoasă şi fericită.

Bryanna a ştiut imediat că trebuie să o adopte pe Lime. Şi-a făcut bagajele şi s-a pregătit pentru o călătorie de zece ore. Ea a declarat pentru site-ul Love Meow: „Prima dată când am întâlnit-o a fost un moment incredibil de emoţionant”.

Pisica nu poate vedea, dar toate celelalte simţuri ale ei erau incredibil de ascuţite. De îndată ce Lime a ajuns acasă, şi-a întâlnit surorile şi fraţii: două pisici mai bătrâne şi doi câini.

Nu a trecut multă până când Bryanna să-şi dea seama că Lime stabilise o legătură minunată cu Letty, unul dintre câini. La câteva zile după întâlnire, cei doi erau deja inseparabili.

„Lime mârâie când îl cert pe Letty. Îl caută constant şi se joacă cu el”, povesteşte Bryanna. Reversul este, de asemenea, cât se poate de prezent: Letty o caută pe Lime imediat ce ajunge acasă, după orice plimbare.

În videoclipul de mai jos puteţi vedea câteva imagini ale acestei frumoase prietenii:

Ţi-a plăcut acest articol?