LiveBiz
Băiatul hoinăreşte prin adăpostul de animale şi îl alege pe cel mai bătrân câine care este şi surd şi orb

Băiatul hoinăreşte prin adăpostul de animale şi îl alege pe cel mai bătrân câine care este şi surd şi orb

LiveBiz » Animale » Băiatul hoinăreşte prin adăpostul de animale şi îl alege pe cel mai bătrân câine care este şi surd şi orb

Un Pudel în vârstă de 14 ani a fost abandonat la „Iowa Animal Rescue League” când familia sa a decis să se mute şi să nu-şi ia animalul de companie cu ei. Mult timp s-a scurs de când Shey aştepta ca cineva cu suflet bun să-şi arate dragostea.

Câinele avea mari probleme dentare şi nu fusese niciodată sterilizat. Aşa că a fost programat pentru operaţie şi tratament veterinar. Shey mai avea doar un dinte care nu era complet cariat. Iar un câine care este surd, pe jumătate orb şi aproape fără dinţi nu este adesea cea mai bună alegere pentru potenţialii doritori.

Dar nimic nu a contat pentru un băiat pe nume Tristan. A ajuns la adăpost cu mama sa în căutarea unui câine mic, căruia să îi placă să ofere îmbrăţişări, iar personalul i l-a sugerat pe Shey. Pudelul era tare cuminte şi iubea oamenii, aşa că voluntarii au considerat că va fi o potrivire perfectă.

Băieţelul s-a aşezat comod pe un scaun, aşteptând să cunoască patrupedul. Iar când echipa i l-a pus pe Shey în braţe, Tristan nu şi-a mai putut reţine bucuria. Cei doi s-au înţeles imediat! Personalul de la adăpost l-a avertizat despre nevoile speciale ale lui Shey, dar asta nu l-a descurajat pe băiat. De fapt, era mai mult decât dispus să facă tot posibilul pentru binele acestui câine.

Tristan a pornit calendarul de pe telefonul său şi a salvat datele pentru când va trebui să îl ducă pe Shey la veterinar. El a ascultat atent tot ce i-au spus voluntarii şi chiar le-a povestit acestora despre locul special pe care îl pregătise în cameră pentru noul său prieten.

Tristan a pus multe întrebări şi a arătat cât de matur este pentru vârsta sa. Băiatul era nerăbdător şi hotărât să-i ofere lui Shey o viaţă mai bună, aşa că această întâlnire le-a adus tuturor celor de la adăpost o bucurie uriaşă.

Shey este acum în noua lui casă, alături de oameni care îl iubesc cu adevărat şi nici că ar putea fi mai fericit. Chiar dacă acest câine a fost abandonat şi lăsat luni întregi în aşteptarea unui nou prieten, Tristan face tot posibilul pentru a compensa timpul pierdut.

Aceasta este o poveste atât de frumoasă, iar Tristan pare persoana perfectă pentru a avea grijă de Shey. Suntem atât de bucuroşi că cei doi s-au găsit reciproc!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.