LiveBiz
Nimeni nu-l dorea pe acest motan bătrân ce hoinărea pe străzi, apoi un medic veterinar face un gest de toată isprava

Nimeni nu-l dorea pe acest motan bătrân ce hoinărea pe străzi, apoi un medic veterinar face un gest de toată isprava

LiveBiz » Animale » Nimeni nu-l dorea pe acest motan bătrân ce hoinărea pe străzi, apoi un medic veterinar face un gest de toată isprava

Pisicile sunt animale minunate, iubitoare şi frumoase. Dar, din păcate, nu sunt tratate întotdeauna aşa cum merită.

Există milioane de pisici fără stăpân în lume. Acestea trăiesc pe străzi şi sunt adesea ţinta unor comportamente teribile, atât din partea oamenilor, cât şi a altor animale.

Este şi cazul lui Barnaby, un motan de care nimănui nu-i păsa. Privirea lui tristă şi urechea lipsa stau mărturie pentru viaţa grea pe care a trăit-o.

Dar povestea lui a luat o turnură pe care Barnaby nu şi-ar fi imaginat-o niciodată.

Sheehan Veterinary Centre

Privirea lui i-a făcut imediat pe voluntarii de la Voinhees Animal Orphanage să se topească. Cum ar putea cineva să-l trateze cu cruzime pe acest motan adorabil?

Organizaţia care l-a salvat ştia că motanul ar fi un prieten cu adevărat loial oricui ar fi dispus să adopte o pisică mai bătrână. Dar găsirea unei familii adoptive pentru o pisică nu este deloc uşoară.

Voluntarii i-au făcut o fotografie lui Barnaby şi au postat-o pe pagina lor de Facebook, cerând ajutor pentru găsirea unei noi case.

Acesta a fost modul prin care medicul veterinar Ed Sheehan şi soţia lui, Clare, l-au văzut pentru prima dată pe Barnaby. Au înţeles că va avea nevoie de multă grijă pentru că era bătrân şi bolnav – deci ce ar putea fi mai bine decât să te afli în grija unui veterinar?

Sheehan Veterinary Centre

Câteva zile mai târziu, el şi-a urmat noul proprietar la clinica veterinară pentru a i se face toate investigaţiile necesare. Toată lumea de la clinică s-a îndrăgostit de el la prima vedere!

La început Barnaby a fost destul de agitat, dar în scurt timp s-a adaptat. Ori de câte ori proprietarul său avea un minut disponibil, era mai mult decât fericit să se joace şi să se ghemuiască în braţele noului său prieten.

Sheehan Veterinary Centre

Și asta nu a fost tot! Starea de sănătate a lui Barnaby a continuat să fie din ce în ce mai bună. El a câștigat in greutate iar blana sa a devenit mai bogată și mai lucioasă.

Sheehan Veterinary Centre

Acum, Barnaby este în siguranţă şi fericit că îşi va trăi restul zilelor sale înconjurat de oameni care îl iubesc. Ne dorim ca toate pisicile de pe stradă să aibă parte de acelaşi final de care se bucură Barnaby!

Sheehan Veterinary Centre

Toate animalele merită să trăiască într-o familie iubitoare! Distribuiţi această frumoasă poveste tuturor prietenilor voştri!