LiveBiz
Au găsit un căţel îngrozit ascunzându-se în tufişuri, după ce toată familia sa a fost lovită de maşini

Au găsit un căţel îngrozit ascunzându-se în tufişuri, după ce toată familia sa a fost lovită de maşini

LiveBiz » Animale » Au găsit un căţel îngrozit ascunzându-se în tufişuri, după ce toată familia sa a fost lovită de maşini

Un pui mic, care acum se numeşte Angel, a fost găsit ascunzându-se în tufişurile de lângă o şosea din Karditsa, Grecia, după ce toţi fraţii săi au fost loviţi şi ucişi de maşini. El este singurul care a supravieţuit.

Când cei din echipa de salvare au sosit la faţa locului, au încercat să-i găsească mama, dar nu au putut identifica nicio urmă de-a ei.

Nu se ştie dacă puii au venit pe lume în acel loc sau pur şi simplu au fost abandonaţi, cu atât mai mult cu cât nu este ceva neobişnuit să vezi câini care călătoresc pe şoselele Greciei.

Bietul Angel era singur, îngrozit şi într-o stare deplorabilă. Era subnutrit şi plin de scabie. Când l-au dus la veterinar pentru un examen medical, au aflat că are si parvoviroză.

Deşi nu are decât o lună şi jumătate, în scurta sa viaţă Angel a avut deja de înfruntat o mulţime de obstacole, iar acum abia aşteaptă să-şi găsească un cămin perfect pentru a trăi fericit.

Parvoviroza aproape că l-a costat viaţa, dar Angel a dovedit tuturor cât de puternic este şi că îşi doreşte să trăiască. Din fericire, cu tratament potrivit şi multă dragoste, micul Angel a învins boala şi a fost transferat într-o casă temporară, unde va continua să se vindece şi să crească.

Urmăriţi videoclipul cu acţiunea de salvare a acestui căţeluş:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?