LiveBiz
Motanul de 13 ani a fost abandonat într-un adăpost – acum, el nu poate adormi decât dacă mama adoptivă îl ţine de lăbuţă

Motanul de 13 ani a fost abandonat într-un adăpost – acum, el nu poate adormi decât dacă mama adoptivă îl ţine de lăbuţă

LiveBiz » Animale » Motanul de 13 ani a fost abandonat într-un adăpost – acum, el nu poate adormi decât dacă mama adoptivă îl ţine de lăbuţă

Când fosta stăpână a fost nevoită să se mute într-un azil de bătrâni, ea a trebuit să îl dea pe Jamie, un motan în vârstă de treisprezece ani, unui adăpost australian aparţinând Societăţii Regale de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale – RSPCA.

Jamie nu a înţeles de ce ajunsese într-un loc pe care nu îl cunoştea şi în plus, se confrunta cu unele probleme medicale care îi provocau disconfort. Citiţi mai jos întreaga sa poveste:

Sarah Dempsey

Bietul motan avea gripă felină şi probleme la rinichi şi la dinţi. Personalul medical de la adăpost l-a tratat pentru gripă şi rinichi şi, de asemenea, veterinarul i-a îndepărtat dinţii cu probleme.

Curând, Jamie a început să se simtă mai bine, dar adăpostul avea încă un hop de trecut: nu ştiau cine ar fi dispus să adopte o pisică în vârstă de 13 ani. Din fericire, nu a durat mult până când persoana potrivită şi-a făcut apariţia: o femeie pe nume Sarah Dempsey. Sarah a venit la adăpostul RSPCA în căutarea unei pisici. Nu intenţiona să adopte o pisică bătrână, dar când l-a văzut pe Jamie, inima ei s-a topit.

„Când l-am întâlnit prima oară, el dormea, dar s-a trezit când m-am aplecat să-l privesc mai de aproape”, a declarat Sarah pentru The Dodo. „El îşi dorea în mod clar să fie mângâiat pe cap, aşa că am dus mâna spre el şi imediat a început să toarcă. Mai târziu, personalul l-a lăsat să vadă cum se comportă cu mine şi a fost atât de afectuos.”

Sarah Dempsey

Sarah l-a adoptat chiar în acea zi pe Jamie, iar cei doi au mers împreună acasă. Acolo, Jamie a demonstrat imediat cât de mult se ataşase de noua sa mamă adoptivă.

Jamie nu voia să plece de lângă Sarah şi era foarte afectuos. El se învârtea în jurul picioarelor lui Sarah în timp ce aceasta mergea prin apartamentul ei şi în mod constant mieuna şi torcea.

„Nu pleacă nicio clipă de lângă mine”, spune Sarah. „El este extrem de afectuos şi se învârte în jurul picioarelor mele. Îi place ‘să vorbească’ cu mine noaptea şi mă urmăreşte peste tot pe unde merg prin casă.”

Sarah Dempsey

În prima lor zi împreună, Jamie şi-a manifestat dorinţa ca Sarah să-i ţină lăbuţa în timp ce adoarme.

Sarah a fost fericită să-i facă pe plac, iar Jamie a adormit curând cu lăbuţa în mâna lui Sarah. În cele din urmă, Sarah şi-a retras mâna, dar imediat ce a făcut-o, Jamie a început să se miaune. Când Sarah şi-a reluat poziţia anterioară, ţinându-i lăbuţa lui Jamie, acesta a adormit imediat.

„Dacă îi dau drumul, se trezeşte, miaună şi îmi trage mâna înapoi”, a spus Sarah. „Cred că deja am stabilit o legătură minunată.”

Sarah Dempsey

Sarah a fost uimită să vadă cât de repede Jamie s-a ataşat de ea.

„Ştiam că mă va salva de sentimentul de singurătate şi că eu aş putea face acelaşi lucru pentru el”, a spus Sarah.

Sarah Dempsey

Când Jamie a ajuns la adăpostul RSPCA, era speriat, bolnav şi nu înţelegea de ce rămăsese singur. Dar acum, adorabilul motan a găsit un loc minunat căruia poate să-i spună casă şi o mamă adoptivă care îl va ţine mereu de lăbuţă în timp ce doarme. Suntem atât de bucuroşi că cei doi s-au găsit unul pe celălalt!

Ţi-a plăcut acest articol?