LiveBiz
Câinele vagabond zăcea în acelaşi loc în fiecare zi, aşteptând să fie adoptat

Câinele vagabond zăcea în acelaşi loc în fiecare zi, aşteptând să fie adoptat

LiveBiz » Animale » Câinele vagabond zăcea în acelaşi loc în fiecare zi, aşteptând să fie adoptat

Voluntarii Howl Of A Dog, o organizaţie de salvare a animalelor, au întâlnit un căţeluş vagabond într-un oraş din România, când s-au deplasat în zonă pentru o campanie de sterilizare.

Câinele a observat sosirea acestor oameni, aşa că a alergat la salvatori, dând din coadă şi căutând atenţie. Aceştia au decis să-i pună numele Remy.

Câinele adorabil nu a putut ignora prezenţa voluntarilor care au venit în ajutor.

Au observat imediat că tânărul câine avea o cicatrice pe nas. Potrivit Howl Of A Dog, semnul de pe bot este rezultatul unei superstiţii crude în rândul oamenilor din acest oraş.

Aparent, ei cred că, aplicarea unui fier înroşit pe botul unui câine, este cea mai bună soluţie pentru tratamentul jigodiei.

Rănirea nasului lui Remy este rezultatul unei credinţe revoltătoare în unele sate din România.

Ce credinţă revoltătoare! În ciuda situaţiei disperate în care se afla, Remy părea să fi supravieţuit cu succes acestui abuz şi multor altora care par a fi destul de frecvente în localitate.

Salvarea și recuperarea sa cu succes sunt atent documentate în acest videoclip.

Majoritatea patrupezilor din România rurală sunt consideraţi câini de pază sau „mijloace” de protecţie. Din anumite motive, familia lui Remy l-a ignorat şi l-a lăsat în voia sorţii, transformându-l efectiv într-un câine vagabond.

Aşa că Remy a cutreierat oraşul şi s-a refugiat în faţa unui mic magazin alimentar, unde un om cu suflet mare îl hrănea în fiecare zi.

Remy a primit îngrijiri veterinare, precum și dragoste și mâncare.

Deoarece toate aceste îngrijiri nu erau suficiente pentru a menţine starea de sănătate a animalul, voluntarii au decis să-i găsească o familie adoptivă.

În ciuda caracterului prietenos al lui Remy, salvatorii nu a reuşit să găsească pe nimeni din sat interesat să-l adopte.

În fiecare zi, voluntarii Howl Of A Dog reveneau, iar Remy alerga fericit spre ei, salutându-i.

Remy parcă aştepta pe cineva. Era ca şi cum, pentru prima dată în întreaga sa existenţă, cineva îi oferea atenţie şi dorea să-i schimbe viaţa.

Salvatorilor le-a fost imposibil să înţeleagă cum cineva refuză să-i ofere o şansă unui câine cu totul special şi iubitor.

În loc să lase câinele pe străzi, au decis să-l ia cu ei. Remy a fost plasat într-o casă temporară, până în momentul în care se va putea bucura de o familie care decide să-l păstreze pentru totdeauna.

Acum, Remy s-a recuperat complet şi trăieşte fericit în casa lui de plasament!

Puţină dragoste şi atenţie au fost ingredientele perfecte pentru ca acest micuţ, care nu şi-a pierdut nicio clipă încrederea, să primească un bilet spre fericire!

Ţi-a plăcut acest articol?