LiveBiz
Tânărul salvează o bătrână care trăia în sărăcie extremă, printre gunoaie şi şobolani

Tânărul salvează o bătrână care trăia în sărăcie extremă, printre gunoaie şi şobolani

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tânărul salvează o bătrână care trăia în sărăcie extremă, printre gunoaie şi şobolani

Esdras Andrade este un exemplu de tânăr cu o inimă de aur care a decis să-şi pună bunătatea şi abilităţile în slujba altora. Povestea pe care vrem să v-o spunem astăzi este despre momentul în care Esdras, la cei 23 de ani, în loc să se distreze ca toţi prietenii săi, a decis să salveze o bătrână care trăia în sărăcie absolută.

Astăzi, Esdras are o pagină de Facebook urmărită de peste 110.000 de persoane şi care este dedicată în primul rând salvării animalelor mai puţin norocoase ce au suferit traume sau au fost lăsate să se descurce singure. Şi printre misiunile sale de salvare, Esdras a aflat de situaţia tragică a bietei Doña Cidinha, o doamnă în vârstă de 83 de ani, care trăia înconjurată de gunoaie şi şobolani, în cea mai extremă sărăcie.

Anunţ
Sursa: Esdras Andrade / Facebook

Deşi obişnuit să salveze tot felul de animale neputincioase, pus în faţa figurii triste a unei bătrâne aflate în dificultate, tânărul nu s-a gândit de două ori. Femeia locuia singură într-o casă abandonată, murdară, plină de moloz şi chiar infestată cu şobolani. În plus, starea fizică a bătrânei doamne nu era cea mai bună: avea scabie şi multiple afecţiuni dentare, ceea ce sugerează un caz clar de malnutriţie. Bătrâna era uneori ajutată de vecinii ei caritabili, care îi aduceau mâncare pentru a supravieţui. Cu toate acestea, Esdras a trebuit să depună mari eforturi pentru a o convinge să părăsească locul murdar unde şobolanii domneau.

Sursa: Esdras Andrade / Facebook

În cele din urmă, tânărul a reuşit să o scoată pe biata femeie de 83 de ani din sărăcie. A dus-o la el acasă, unde a putut să o ajute non-stop. Timp de trei luni, a ţinut-o la el, hrănind-o şi încercând să o recupereze cât mai mult posibil din traumele pe care le îndurase până atunci. După trei luni, femeia a fost luată în grijă la o casă de bătrâni, unde se bucură de tot confortul şi are asigurat personal dedicat. Esdras, deşi este un tânăr foarte ocupat, nu pierde niciodată ocazia de a-i face o vizită ori de câte ori are un moment liber.

Acest tânăr merită toate aprecierile pentru gestul său.

Ţi-a plăcut acest articol?